Cele 5 oferte ale zilei

Black Friday 2015 a trecut, însă asta nu înseamnă că nu mai facem cumpărături. Poate azi e ziua când te-ai săturat să mai aștepți minute în șir cu telefonul în mână ca să afli cum e vremea. Sau vrei să faci un cadou grozav și te uiți după o ofertă bună. Lista noastră e un punct bun de plecare pentru coșul tău de cumpărături.

Ofertele zilei

  1. Telefoane Allview de la eMAG : prețurile sunt similare sau chiar aceleași cu cele de Black Friday. Promoția este făcută cu ocazia zilei naționale și include livrarea gratuită a unui steag al României împreună cu telefoanele din ofertă . Specificațiile telefoanelor Allview sunt decente, iar firma cu sediul în Brașov este un jucător important pe piața din România.
  2. Telefoane Asus Zenfone de la evoMAG: reducerile sunt ceva mai mici decât la Black Friday și variază între 9% și 13% pentru trei dintre ele: Zenfone Go , Zenfone Selfie și Zenfone 2 Laser. Vă recomandăm să vă uitați peste recenziile noastre înainte să luați o hotărâre: recenzie Zenfone Go , recenzie Zenfone Selfie și recenzie Zenfone 2 Laser.
  3. Asus Transformer Book T300 Chi de la cel.ro : o reducere de 800 de lei de la prețul de listă. Vedeți aici o recenzie detaliată.
  4. Telefon Zun XO de la Vonino : la 600 de lei, Vonino are un produs excelent cu 2GB de memorie și un procesor Octa-Core MediaTek la 1.3 GHz.
  5. Baterii externe Xiaomi Power Bank de la MarketOnline : varianta de 16.000 mAh este vândută la 120 de lei, față de 157 de lei la eMAG.

Ce produse vă doriți să găsiți la ofertă? Lăsați un comentariu mai jos și, dacă găsim oferte pentru ele, vi le vom spune în următoarele articole.