Cele mai bune 4 aplicații Instagram pentru Windows Phone

Dacă ai un smartphone cu Windows Phone și utilizezi Instagram, probabil știi că o aplicație oficială a fost lansată recent. Și de atunci aplicația rămas în versiune Beta. Între timp, o mulțime de dezvoltatori independenți și-au creat propriile aplicații client pentru Instagram, încercând să aducă pe Windows Phone aceeași experiență de utilizare pe care o oferă versiunile de pe Android sau iOS. Când Instagram BETA a fost lansată, unele caracteristici lipseau și câteva din aceste aplicații neoficiale erau mai bine echipate decât aplicația oficială. Așa că am decis sa facem puțină cercetare și să îți spunem care sunt cele mai bune aplicații de Instagram disponibile din Magazinul Windows Phone. Să începem:

1. Instagram BETA

Aplicația oficială Instagram a ajuns pe Windows Phone în 2013. Deși aplicația a rămas în BETA de atunci, aplicația are doar câteva din caracteristicile oferite de versiunile de pe Android si iOS. Îți poți personaliza fotografiile utilizând diferite filtre și le poți partaja instant pe Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr și Foursquare. Poți interacțona cu prietenii tăi primind aprecieri și comentarii.

Cu toate acestea, aplicația are câteva dezavantaje. Un neajuns destul de important este faptul că nu poți încărca fișiere video, în timp ce versiunile de Android și iOS au primit această actualizare de ceva timp. Un alt dezavantaj e faptul că nu poți primi sau trimite mesaje private, așa numitele Direct messages (Mesaje Directe) . Alți utilizatori s-au plâns de faptul că aplicația are puține filtre, de inabilitatea de a eticheta persoane în comentarii sau lipsa de suport pentru pozele care nu sunt pătrate sau de înaltă rezoluție.

Per total, este o aplicație destul de bună dar cu siguranță are nevoie de îmbunătățiri la mai multe nivele. Sperăm că Instagram va face ceva în această privință pentru a face aplicația mai bună.

Pagină de descărcare: Instagram BETA

2. 6tag

6tag este cea mai utilizată aplicație Instagram pentru Windows Phone, cu peste 100.000 de evaluări și cu cele mai multe caracteristici. O mare parte a popularității sale vine din faptul că aplicația se apropie mult de aplicația Instagram, având toate filtrele originale și o listă lungă de funcții pe care Instagram BETA nu le are.

În primul rând, procesul de editare a fotografiilor are mai multe opțiuni. Aplicația suportă imaginile cu rezoluție mare și nu le estompează la încărcare. În plus, ai mai mult control asupra editării: mai multe filtre disponibile, poți ajusta intensitatea filtrului, adăuga o ramă, estompa fotografia și altele.

De asemenea, 6tag are o caracteristică mult așteptată de utilizatorii Instagram BETA: abilitatea de a posta videoclipuri. Totuși, aceasta are câteva limite. Poți posta doar un videoclip gratuit. Pentru a putea utiliza această caracteristică cu regularitate, trebuie să cumperi versiunea fără reclame, care costă 1,29 €.

O altă caracteristică binevenită a aplicației este faptul că poți primi sau trimite Mesaje directe. Acum poți trimite fotografii, videoclipuri sau mesaje private.

Aplicația oferă posibilitatea de a gestiona mai multe conturi Instagram și comuta rapid între ele, altă caracteristică de care Instagram BETA nu dispune.

Credem că în ciuda unor bug-uri minore și crash-urile pe care le poate întâmpina, aplicația e foarte bună și o recomandăm cu încredere. Interfața minimalistă, apropiată de cea originală, combinată cu o listă lungă de funcții fac din 6tag o aplicație care merită să fie încercată. În plus este singura aplicație cu suport în limba română.

Pagină de descărcare: 6tag