Cele mai bune 5 aplicații de navigație GPS pentru Windows Phone

Dacă preferi să călătorești cu mașina sau faci naveta zilnic, ai nevoie de o aplicație bună de navigație pentru telefonul tău cu Windows Phone. Unii vor doar să găsească cea mai scurtă rută către o anumită destinație, în timp ce alții vor să fie conștienți de pericolele rutiere sau alte evenimente care se petrec pe ruta aleasă. Unii utilizatori nu au nicio problemă cu utilizarea datelor mobile, iar alții au nevoie de o aplicație cu informații utile atunci când călătoresc în altă țară ori intră într-o zonă fără acoperire mobilă. Am căutat unele din cele mai bune aplicații de navigație pentru Windows Phone și suntem gata să le împărtășim cu voi, în acest articol:

1. Here Drive+

Când vine vorba de navigație GPS, Here Drive + este o aplicație foarte bună. Un avantaj este faptul că poți să folosești aplicația offline. Odată ce ai descărcat harta de care ai nevoie, ești gata de drum. În acest mod vei evita costurile neprevăzute și vei economisi trafic pe planul tău pentru datele mobile. Totuși, când esti offline, unele funcții cum ar fi actualizările live de trafic, nu vor funcționa.

Aplicația este foarte ușor de utilizat. Doar setează destinația și vei putea utiliza și vocea de navigare care te va ghida la fiecare pas chiar și când ești offline. Accesul la vocea de navigare este gratuit și include 88 de opțiuni. De asemenea, poți activa Limită de viteză pentru ca aplicația să te avertizeze când depăsești limita de viteză.

Utilizând Optimizare rută poți alege o Rută mai rapidă, o Rută mai scurtă sau o Rută echilibrată, bazată pe informațiile de trafic.

O funcție care poate fi extrem de utilă pentru cei mai mulți șoferi este Găsiți-mi mașina. Aplicația salvează în mod automat locația mașinii parcate, pe hartă și te ajută să ajungi la ea mai târziu.

Per ansamblu, Here Drive + este o aplicație sigură și o recomandăm cu încredere. Are o mulțime de funcții interesante pe care ar trebui să le încerci fără ezitare.

Pagină de descărcare: Here Drive +.

2. GMaps

GMaps este o altă aplicație bună de navigație, oferind un mod facil de utilizare a hărților Google Maps pe telefonul tău Windows Phone. Aplicația oferă indicații de orientare între două puncte în câteva moduri de călătorie: modul de condus - Driving, transport în comun - Public transit, bicicleta - Cycling și pe jos - Walking. Aplicația va afișa în mod convenabil timpul de călătorie și distanța pentru fiecare rută disponibilă.

Când vizitezi o țară străină poți folosi aplicația pentru a descoperi puncte de interes locale cum ar fi atracții turistice, restaurante, magazine, bănci, bancomate, mașini, spitale împreună cu distanța către acestea.

Poți adăuga diverse straturi hărții tale pentru a naviga în siguranță. Straturile includ un strat de trafic, Traffic layer, un strat cu transportul în comun, Transport layer, un strat cu pistele de biciclete, Bycicle layer, un strat cu vremea Weather layer și stratul care afisează locațiile favorite Favorites layer. Totuși, ține minte că atunci când utilizezi multe straturi, harta va fi greu de urmărit, așa că nu te complica și dezactivează filtrele de care nu ai nevoie.

Aplicația poate fi îmbunătățită la mai multe niveluri și are nevoie de o conexiune stabilă pentru a funcționa, dar funcțiile pe care le oferă merită încercate. Este o aplicația care integrează convenabil Google Maps în Windows Phone. Încearcă aplicația și spune-ne ce crezi.

Pagină de descărcare: GMaps

3. Waze

Waze a devenit rapid aplicația favorită a celor care fac naveta zilnic, făcând navigația distractivă. Doar tinând aplicația deschisă, contribui cu o mulțime de informații la comunitatea locală de șoferi. Poți raporta accidente, pericole rutiere, prezența poliției și alte evenimente, oferind informații cu privire la trafic în timp real, dar și primi alerte rutiere pe ruta ta.

După cum am menționat anterior, utilizatorii formează o comunitate. În secțiunea Wazeul meu poți configura setările utilizatorului, poți seta o stare și un pseudonim. De asemenea, poți primi puncte în timp ce conduci sau dacă raportezi evenimente și vei putea avansa în clasament. Astfel, permisiunile tale de raportare vor crește și rapoartele tale vor avea o influență mai mare. De asemenea, cu cât te joci mai mult pe telefon în timp ce conduci cu atât sunt șansele mai mari să faci parte din pericolele rutiere!

Din nefericire, aplicația nu funcționează offline. Pentru a profita de toate funcțiile pe care le oferă ai nevoie de o conexiune de date stabilă, dar aplicația este foarte bună și distractivă. Încearc-o și spune-ne ce crezi.

Pagină de descărcare: Waze.

4. CoPilot GPS

CoPilot este o altă alegere bună. Pe lângă hărțile de calitate, oferă și posibilitatea de a le utiliza offline, perfectă pentru a călători în străinătate sau în zone fără acoperire mobilă. Introdu o destinație și este gata de drum. Dacă vrei să utilizezi vocea de navigare pentru a te ghida la fiecare pas, ai o perioadă de probă gratuită de 7 zile.

Poți personaliza rutele în funcție de vehiculul pe care îl utilizezi și alege cea mai rapidă sau cea mai scurtă rută, poți evita aglomerația, drumurile cu plată sau feriboturile. Poți, de asemenea, seta o limită de viteză pentru ruta ta, pentru a fi avertizat de fiecare dată când depășești această limită.

Utilizând această aplicație poți găsi foarte ușor diferite puncte de interes cum ar fi restaurante, hoteluri, benzinării și distanța către acestea. Apasă orice rezultat din listă și aplicația va găsi automat o rută către acesta.

Aplicația prezintă o mulțime de funcții interesante, unele sunt gratuite iar altele premium. După cum te-ai fi așteptat, unele funcții nu sunt disponibile offline. Îți recomandăm să descarci hărțile când ești conectat la o rețea wireless pentru a nu folosi datele mobile. Încearcă aceasta aplicație și spune-ne ce crezi.

Pagină de descărcare: CoPilot GPS.

5. GPS Voice Navigation

GPS Voice Navigation poate fi cu ușurintă una din alegerile tale. Interfața de utilizare minimalistă face ca aplicația să fie ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii neexperimentați. Doar tastează destinația și poți porni drum. Aplicația oferă un panou care afisează nu doar timpul estimat de sosire, timpul și distanța de călătorie, ci și poziția curentă.

Indicațiile de orientare sunt concise și ușor de urmărit. În funcțiile de preferințe sau de unitățile utilizate în țara în care călătorești, poți alege unități metrice sau imperiale.

Aplicația are si o versiune Premium de $7.85 cu mai multe funcții, cum ar fi găsirea pe hartă a punctelor de interes cum ar fi hoteluri, restaurante, benzinării și mai multe. Totuși, credem că această achiziție nu este necesară întrucât există aplicații gratuite care pot realiza același lucru.

Aplicația nu oferă hărți offline, dar poate fi utilă și ușor de folosit pentru utilizatorii ocazionali.

Pagina de descărcare: GPS Voice Navigation.

Concluzie

După cum ai observat, toate aplicațiile pe care le-am prezentat, îndeplinesc scopul pentru care au fost create: te pot ghida oriunde și oricând, utilizând o rută sigură. Unele au nevoie de o conexiune la Internet, în timp ce altele pot fi folosite offline. Evident, toate pot fi îmbunătățite la anumite niveluri dar depinde de tine să o găsești pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Spune-ne ce crezi despre aplicațiile pe care le-am prezentat. Dacă tu consideri că sunt și alte aplicații care ar trebui adăugate listei, nu ezita să le împărtășești cu noi în comentariile de mai jos.