Sponsorizat de

Tombolă de Crăciun: Cine a câștigat un TP-Link Deco M4?

Zilele trecute am lansat o tombolă de Crăciun pentru toți cititorii Digital Citizen, cu ajutorul TP-Link România. Compania ne-a oferit un sistem mesh Wi-Fi TP-Link Deco M4, pe care-l dăm unui fericit câștigător, chiar înaintea sărbătorilor. Dacă te-ai înscris la tombolă, citește acest articol și află cine este câștigătorul acestui premiu superb:

Cum am extras persoana care a câștigat premiul nostru

Am luat lista cu toate persoanele care s-au înscris la tombolă folosind formularul din postarea noastră. Am avut un total de 302 răspunsuri. Din păcate, unele persoane au răspuns greșit la întrebări așa că acestea nu au fost introduse în lista finală cu cei luați în considerare pentru tragerea la sorți. Apoi, am deschis un browser web, ne-am dus la saitul random.org și am copiat lista cu numele tuturor persoanelor care au răspuns corect la întrebările noastre.

Câștigătoarea este Panțiru Irina

Saitul random.org ne-a ajutat să extragem norocosul câștigător. Persoana extrasă se numește Panțiru Irina. Vezi clipul de mai jos cu extragerea realizată:

Câștigătoarea unui sistem mesh Wi-Fi TP-Link Deco M4

Pentru că uneori se mai întâmplă ca un câștigător să nu ne răspundă la mesaje și să nu-i putem acorda premiul, am decis să extragem și un "câștigător de backup". Acesta este a doua persoană listată de random.org, în clipul de mai sus - domnul Fane Oprea. Dânsul va fi contactat doar dacă doamna Irina nu ne răspunde la mesaje în termen de o săptămână și nu îi putem trimite premiul.

Premiu: un sistem mesh Wi-Fi TP-Link Deco M4

Premiul oferit este un kit TP-Link Deco M4 cu două noduri. Îl puteți vedea în toată splendoarea, în poza de mai jos:

TP-Link Deco M4 - sistem cu două noduri

TP-Link Deco M4 este un sistem mesh WiFi ideal pentru apartamentele cu o suprafață mare și pentru utilizatorii care vor o soluție simplă, ușor de folosit, direct de pe telefonul mobil. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre premiul oferit, pot citi recenzia noastră: Recenzie TP-Link Deco M4: Accesibil și cu un potențial excelent!

Dorim să mulțumim TP-Link România pentru generozitate și pentru faptul că ne-a ajutat să ne răsplătim cititorii. Felicitări câștigătoarei și mulțumiri tuturor celor care au participat și a răspândit vestea despre tombola noastră!