Cine va vorbi la How to Web 2016 și cât costă biletul?

Cine va vorbi la How to Web 2016 și cât costă biletul?

Pe 1 și 2 noiembrie 2016, la Teatrul Național din București, va avea loc conferința How to Web 2016. Este cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, organizat în colaborare cu IXIA, Bitdefender, Telekom Romania, CyberGhost, Hub:raum și EIT Digital. How to Web 2016 se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor, dezvoltatorilor de produse tech, agențiilor și companiilor de outsourcing interesate de inovație, investitorilor și tuturor celor interesați de tehnologie și inovație. Până acum au fost confirmați 40 de vorbitori iar biletele se vând pentru încă câteva zile cu un discount de 48%. Află mai multe despre eveniment și cum se pot cumpăra biletele, la reducere:

Reclamă

Speakeri internaționali cu experiență relevantă

Lista vorbitorilor la ediția 2016 a conferinței How to Web se apropie de finalizare. Până acum sunt confirmați 40 de invitați care vor discuta pe scenă despre subiecte precum:

  • Vitaly Golomb : Cum să concurezi cu startup-urile din Silicon Valley. Vitaly este un investitor activ din Silicon Valley, antreprenor cu experiență și autorul cărții Accelerated Startup – The New Business School. Cu trei companii vândute cu succes până acum, Vitaly a lucrat cu mai multe companii importante la nivel global precum Rimac Automobili (cea mai rapidă mașină electrică din lume), Zite (cumpărat de CNN), Topicmarks (cumpărat de Tagged).

  • Alan Clayton : Cum arată mentalitatea unui startup de succes. Alan este mentorul primului program de accelerare pentru startup-uri din lumea hardware.

  • Cătălin Coșoi : Viitorul securității cibernetice. Cătălin este șeful strategiei de securitate la Bitdefender și unul dintre cei mai buni experți în securitate, la nivel mondial.

How to Web 2016, speakeri, vorbitori
How to Web 2016, speakeri, vorbitori
  • Vitaly Golomb, Hussein Kanji și Tak Lo : Trendurile investițiilor la nivel internațional pentru 2017. Cei trei invitați reprezintă programe de investiții pentru startup-uri și au foarte multă experiență în domeniu.

  • Evan Nisselson: Imaginile și viitorul interacțiunii umane. Evan este partener la LDV Capital, o companie care investește în startup-uri care dezvoltă tehnologii vizuale.

  • Andy Shannon: Evoluția globală a finanțării startup-urilor. Andy este liderul Startupbootcamp, unul dintre cele mai mari acceleratoare de startup-uri din lume, cu investiții în 10 țări și peste 350 de companii.

  • Christoph Auer-Welsbach: Trendurile din lumea Inteligenței Artificiale. Christoph este liderul programului IBM Watson Partner Innovation pentru Europa, program ce oferă servicii de inteligență artificială pentru dezvoltarea startup-urilor.

Reclamă

Pentru a vedea agenda evenimentului și lista vorbitorilor, pe măsură ce sunt finalizate, i ntră pe saitul How to Web 2016.

Cumpără-ți bilete early bild, cu 48% reducere!

Prețul final al unui bilet pentru această conferință este de 300 Euro, cu TVA inclus. Dacă-ți cumperi bilet până pe 24 Octombrie 2016, biletul costă doar 155 Euro. Intră aici și cumpără-l la preț redus.

Descoperă: Divertisment Blog Știri