Ciprian Rusen la Adevărul - Primul articol ca blogger tech

Ciprian Rusen la Adevărul - Primul articol ca blogger tech

Începând cu această săptămână, am devenit blogger la Adevărul Tech, undei voi publica câte o pastilă săptămânală despre ceea ce se întamplă în lumea tehnologiei. În primul meu articol pentru Adevărul, am decis să vorbesc despre Nokia și provocările acestei companii în încercarea ei de a redeveni lider de piață. În articol mă concentrez asupra lansării Nokia Lumia 920 la nivel global cât și în România, cu plusurile și minusurile ei.

Reclamă

Ce trebuie să schimbe Nokia pentru a redeveni lider de piață

Articolul poate fi citit aici: Ce trebuie să schimbe Nokia pentru a redeveni lider de piață.

Sper că va fi o lectură plăcută și pertinentă. Oricum ar fi, nu ezitați să lăsați un comentariu și să-mi spuneți dacă vă place ori nu. Feedback-ul vostru va fi cât se poate de util căci a scrie postări jurnalistice este foarte diferit de a scrie ghiduri ori cărți.

Dar ce s-a întâmplat cu emisiunea Trend.NET?

Cei care ne urmăresc de ceva vreme, știu despre emisiunea Trend.NET la România Liberă și Radio Lynx. Deși ar fi trebuit să particip ca invitat o dată la două săptămâni, să vorbesc despre tehnologie, nu m-am putut ține de promisiune. Din păcate, datorită problemelor financiare și de personal ale României Libere, emisiunea a fost anulată.

Din fericire platforma Adevărul pare a fi un proiect mai solid, cu audiență mai mare. Sper că vom avea o colaborare lungă și cât mai fructuoasă.

Descoperă: Divertisment Blog