Ciprian Rusen la InfoWorld: Ce părere aveți despre Windows 8?

Ciprian Rusen la InfoWorld: Ce părere aveți despre Windows 8?

Am avut onoarea de a fi invitat de revista InfoWorld să particip într-un articol ce a fost cap de afiș weekendul acesta. Articolul se numește Autori de cărți Windows 8 își spun părerea despre Windows 8. Alături de alți 13 autori faimoși, mi-am expus părerea despre acest sistem de operare.

Reclamă

Ce au Spus Autorii Invitați?

Lista de invitați cuprinde doar nume mari. Au fost invitați autori și experți recunoscuți internațional, precum: David Pogue (editor la New York Times), Ed Bott (editor la ZDNet), Andy Rathbone (cel mai bine vândut autor de cărți despre Windows al tuturor timpurilor), Woody Leonhard (editor la InfoWorld), Lance Whitney (editor la CNet). Iată câteva din părerile expuse în cadrul articolului:

Ed Bott spune: "Există o perioadă de învățare dar acum sunt mai productiv în Windows 8 decât în Windows 7. Și dacă trebuie să pomenesc despre Windows Vista... am scris o lungă serie de articole despre cum să repari Windows Vista. Nu am făcut asta despre Windows 8. Articole despre învățarea Windows 8, sigur."

Woody Leonhard spune: "Windows se va schimba enorm. Dacă va scăpa de balastul adunat în ultimele două decenii, asta rămâne de văzut. Și dacă va scăpa de el înainte ca alte companii să mănânce prânzul celor de la Microsoft - asta este o întrebare ce valorează 64 de miliarde de dolari."

David Pogue spune:"Individual, cele două medii ale Windows 8 - desktop-ul clasic și ceea ce numesc eu Lumea Dalelor pentru ecrane tactile - sunt excelente. Eșecul Microsoft constă în decizia de a le impune utilizatorilor în moduri care provoacă confuzie. Nu poți trăi doar într-o lume sau alta, trebuie să alternezi între ele în mod continuu."

Andy Rathbone spune: "Îmi place Windows 8 pe tablete și iubesc Surface RT-ul pe care-l dețin. A utiliza Microsoft Word timp de 10 ore în timp ce călătoresc este visul oricărui scriitor. În marea majoritate a timpului, Surface RT face tot ceea ce îmi doresc."

Lance Whitney spune: "Windows 8 este prima tentativă de a realiza un altfel de sistem de operare. Drept urmare se simte că nu este dezvoltat complet. Odată ce îți dai seama de ciudățeniile și idiosincrasiile sale, crește cumva pe tine și îți place."

Articolul este lung și foarte interesant. Punctele de vedere împărtășite sunt foarte diverse și merită citite. Dacă doriți să aflați ce am avut și eu de zis, precum și alți autori recunoscuți internațional, nu ezitați să citiți întreg articolul: Windows 8 book authors dish on Windows 8.

Ce este InfoWorld?

InfoWorld este o revistă IT cu o lungă tradiție. Ea face parte din grupul IDG și primul său număr a fost publicat pe 11 Decembrie 1978. Revista este destinată specialiștilor IT și oamenilor de afaceri interesați de acest domeniu.

Descoperă: Divertisment Blog Windows