Cum se schimbă tonurile de apel în Windows Phone 8

Personalizarea telefonului ne face plăcere tuturor. Ne ajută să ne diferențiem de ceilalți, știm când ne sună telefonul și nu îl confundăm cu al altora, etc. Dacă toți am folosi soneria standard cu care achiziționăm telefonul, ne-ar fi destul de greu să le diferențiem între ele. De aceea, în acest tutorial aș dori să prezint cum puteți personaliza soneriile telefonului dvs. Voi arăta cum puteți schimba soneria implicită pentru toate contactele din agendă, dar și cum să setați o sonerie de apel preferențial pentru o anumită persoană.

Notă: Această metodă funcționează pentru Windows Phone 7.5, 7.8 și 8.

Cum setați o sonerie de apel preferențial pentru un anumit contact

Mai întâi trebuie să mergeți la contactul pe care îl doriți personalizat. Pe ecranul Start apăsați Persoane sau folosiți aplicația Persoane.

Deschideți lista cu toate contactele dvs.

Căutați contactul pe care doriți să îl personalizați sau derulați până îl găsiți. Apăsați pe el pentru a deschide toate detaliile. Detaliile contactului sunt vizibile acum.

Apăsați pe butonul editați din partea de jos a ecranului.

Derulați până găsiți setarea ton de apel și apăsați pe ea.

Vi se va cere să setați un nou sunet de apel. Sunetul de apel alocat este afișat în partea de sus a ecranului.

Puteți asculta fiecare sunet de apel apăsând pe butonul de redare din dreptul fiecăruia. Încercați mai multe sunete. Când îl găsiți pe cel preferat, apăsați pe numele lui și soneria selectată este asociată acelui contact. Nu este nevoie să salvați contactul pentru ca modificările să rămână, ele se salvează automat.

Cum se schimbă soneria de apel implicită în Windows Phone

Mergeți la Setări.

În meniul sistem mergeți la tonuri de apel + sunete.

Apăsați pe categoria Sonerii și o listă de sunete de apel valabile se va deschide.

Și aici puteți asculta soneriile apăsând semnul de redare de lângă nume.

Atunci când ați hotărât ce ton de apel doriți să folosiți, apăsați pe numele acestuia și el va fi setat ca noul ton de apel implicit.

Concluzie

După cum puteți observa din acest tutorial, în Windows Phone (7.5, 7.8 și 8) setarea tonurilor de apel este o sarcină ușoară. Oricine își poate seta soneriile cu numai câteva apăsări. Dacă vă aflați în căutarea altor idei sau sfaturi pentru Windows Phone, nu ezitați să citiți și articolele recomandate mai jos.