Sărbătorim 3 Ani de 7 Tutorials cu 3 Soluții de Securitate

Astăzi se împlinesc trei ani de când am lansat fratele mai mare al 7 Tutoriale, situl 7 Tutorials. Ca să sărbătorim evenimentul, am decis să organizăm o tombolă cu premii ce constau în produse de securitate de top: BitDefender Internet Security 2012, Trend Micro Titanium Maximum Security 2012 și Norton Internet Security 2012.

Notă: ultima zi de înscriere în concurs este mâine - duminică, 15 iulie. Nu ezitați să vă înscrieți.

Premiile oferite

Avem trei licențe de un an pentru fiecare din produsele menționate. Vor fi extrași trei câștigători ce vor primi premiul în funcție de preferințele lor. Dacă doi câștigători aleg același premiu, atunci câștigătorul extras primul va primi premiul dorit iar cel de-al doilea, unul din premiile rămase.

Partea tare este că toți câștigătorii pot actualiza gratuit produsele la versiunea 2013, atunci când vor fi disponibile noile versiuni.

Cum câștigați

Ca să participați la această tombolă, tot ce trebuie să faceți este să dați share la un articol de pe situl nostru, pe rețeaua socială pe care sunteți cel mai activ. Aruncați o privire pe 7 Tutoriale și împărtășiți cu prietenii voștrii un articol care vă place ori vă atrage atenția.

După aceea completați formularul de mai jos, ca sa fiți în lista cu posibilii câștigători.

Data limită este 15 iulie. Câștigătorii au fost anuntați aici: Câștigătorii Celor 3 Soluții de Securitate.