Continuă pe PC, ce făceai pe smartphone, folosind o nouă funcție din Windows 10

Continuă pe PC, ce făceai pe smartphone, folosind o nouă funcție din Windows 10

La conferința Build 2017, Microsoft au promis că vor oferi în viitor o legătură între smartphone și PC astfel încât să poți continua de unde ai rămas în munca ta, indiferent de dispozitiv și să migrezi ceea ce faci, cu ușurință, de pe smartphone pe PC și invers. Săptamâna aceasta, compania a lansat prima versiune de test pentru această funcție, pentru utilizatorii de PC-uri cu Windows 10 și smartphone-uri cu Android și iOS. Află mai multe din această știre:

Reclamă

Microsoft creează legătura dintre PC și smartphone

Cei care au instalat cel mai nou build de test pentru Windows 10 pot testa o facilitate care le permite să-și lege PC-ul cu Windows 10 de smartphone-ul lor cu Android ori iOS. În Windows 10, atunci când deschizi aplicația Setări, a apărut o nouă categorie numită Phone, de unde se fac setările necesare acestei legături.

Windows 10, smartphone, PC, continua
Windows 10, smartphone, PC, continua

Pe smartphone este nevoie de aplicația Continue on PC pentru iOS sau de Microsoft Apps pentru Android. Odată instalată, se poate finaliza legătura dintre PC și smartphone.

După ce s-a finalizat legătura, unul dintre lucrurile pe care le poți face este să navighezi pe internet pe smartphone și de-acolo să transmiți pagina vizionată pe PC, pentru a continua navigarea de unde ai rămas, dar pe PC-ul tău.

Windows 10, smartphone, PC, continua
Windows 10, smartphone, PC, continua

Pentru ca această funcție să meargă, este nevoie să folosești același cont Microsoft pe PC dar și pe smartphone.

În viitoarele versiuni de test vor fi adăugate și alte facilități de interacțiune între smartphone și PC.

Descarcă Windows 10 Insider Preview Build 16251 și încearcă această facilitate

Dacă vrei să testezi această facilitate înainte ca ea să fie finalizată și distribuită publicului larg, mergi la pagina Windows Insider, înscrie-te folosind contul tău Microsoft și descarcă cea mai nouă versiune de test pentru Windows 10.

Descoperă: Smartphone Blog Știri Windows