Cosmin Tătaru - Noul nostru Microsoft MVP, Windows Consumer Expert

Cosmin Tătaru - Noul nostru Microsoft MVP, Windows Consumer Expert

Acum câteva luni ne bucuram să anunțăm faptul că am fost desemnat Microsoft MVP - Windows Consumer Expert. Astăzi suntem și mai bucuroși să anunțăm că un alt membru al echipei noastre - Cosmin Tătaru, a primit aceeași recunoștere din partea Microsoft, începând cu 1 iulie 2014. Nu multe situri din lume se pot lăuda cu o asemenea echipă.

Reclamă

7 Tutoriale - Doi experți Windows Consumer scriu pentru voi

Pentru cei care nu știu ce înseamnă acest titlu onorific, cum este el acordat și de ce, vă recomandăm să citiți anunțul nostru de acum câteva luni: Ciprian Rusen - Primul român desemnat Microsoft MVP, Windows Cosumer Expert.

Suntem foarte încântați de faptul că avem doi experți recunoscuți pe zona Windows Consumer. Asta reprezintă o mare recunoaștere a calității muncii pe care o facem aici la 7 Tutoriale și nu numai. În plus, acest titlu ne motivează să continuăm munca noastră și să păstrăm sus nivelul de calitate oferit prin articolele noastre zilnice. Doar avem un blazon de păstrat, din moment ce Cosmin și cu mine suntem primii și, până acum, singurii Windows Consumer Experts din România.

Cosmin s-a alăturat echipei noastre acum două luni și colaborarea noastră a mers bine. Împreună vă oferim și podcastul Microsoft Focus, cu care v-am obișnuit deja. Cosmin va continua să scrie cu noi și va veni cu mai multe articole pentru cititorii 7 Tutoriale.

Microsoft, MVP, award, Cosmin Tătaru
Microsoft, MVP, award, Cosmin Tătaru

Dacă doriți să-l felicitați pe Cosmin pentru această reușită, nu ezități să faceți asta folosind formularul de comentarii de mai jos.

Descoperă: Divertisment Blog