Cum activăm WhatsApp Web utilizând un Windows Phone

Avem vești bune! WhatsApp este acum disponibil atât pe smartphone-ul tău cât și pe calculator, prin intermediul unei extensii a contului de WhatsApp, numită WhatsApp Web. La utilizarea acesteia, toate mesajele tale se vor sincroniza între smartphone și calculator. Dar, pentru a utiliza acest serviciu web, trebuie să îl activezi utilizând smartphone-ul. În acest articol îți vom arăta cum să activezi WhatsApp Web utilizând telefonul tău cu Windows Phone.

Ce trebuie făcut înaintea activării WhatsApp Web?

Înainte de a începe să utilizezi WhatsApp Web, trebuie să îndeplinești o serie de condiții. În primul rând, trebuie să utilizezi Google Chrome ca navigatorul tău web. Alte navigatoare nu sunt suportate la acest moment. Dacă nu ai Google Chrome instalat, dă click aici și instalează-l.

Pentru a funcționa, WhatsApp Web necesită cea mai recentă versiune de WhatsApp instalată pe telefonul tău cu Windows Phone. Asigură-te că aceasta e instalată.

De asemenea, e important să ai o conexiune stabilă la Internet atât pe calculator cât și pe smartphone.

Cum activăm WhatsApp Web utilizând Windows Phone

Pentru a accesa contul WhatsApp de pe calculator, trebuie să te conectezi la WhatsApp Web cu telefonul tău cu Windows Phone. Procesul este rapid si ușor.

Pentru început, accesează WhatsApp Web utilizând Google Chrome pe calculatorul tău. Pagina va afișa un cod QR, pe care va trebui să îl scanezi mai târziu utlizând Windows Phone.

Pe telefonul tău cu Windows Phone, mergi la Lista Aplicațiilor și apasă pe WhatsApp.

Apoi, accesează meniul WhatsApp apăsând cele trei puncte plasate în partea de jos a ecranului.

Apasă WhatsApp Web din meniul WhatsApp.

Scanează codul QR afișat pe pagina web pe care ai deschis-o mai devreme pe calculatorul tău.

Când scanarea este completă, contul tău de WhatsApp este activat pe WhatsApp Web. Toate mesajele se vor sincroniza între calculator și Windows Phone.

Acum poți trimite și primi mesaje utilizând WhatsApp Web si Google Chrome direct de pe calculator.

Concluzie

WhatsApp Web poate deveni util în multe feluri. Poți utiliza tastatura pentru a tasta mesaje mai rapid, poți descărca fișiere multimedia direct pe calculator și multe alte avantaje pentru care merită să îl utilizezi. După cum poți vedea din acest ghid, activarea este rapidă și ușoară. Testează acest serviciu de unul singur și spune-ne cum a mers.