Cum adăugăm carduri de debit sau credit la portofelul Windows Phone

Aplicația Portofel din Windows Phone face ușoară păstrarea și utilizarea de carduri de credit sau debit, carduri de membru și cupoane. Versiunea din Windows Phone 8.1 poate de asemenea să stocheze bilete de transport sau de intrare la diverse evenimente. În acest tutorial vom vedea cum se adaugă carduri de credit sau de debit la Portofelul Windows Phone astfel încât ele să poată fi utilizate pentru achiziționarea de aplicații, muzică sau jocuri din Magazin sau pentru a realiza plăți prin NFC.

NOTĂ: Pentru a putea adăuga un card de credit sau de debit la aplicația Portofel din Windows Phone, trebuie să aveți o conexiune activă la Internet.

Cum se deschide aplicația Portofel din Windows Phone

Pentru a obține acces la portofelul din Windows Phone, glisați în jos pe ecranul Aplicații și localizați aplicația Portofel.

Dacă este prima dată când accesați aplicația Portofel, atunci veți vedea mai întâi un ecran de bun venit, similar cu cel de mai jos. Apăsați pe începeți pentru a continua.

Vă va fi solicitată permisiunea pentru ca această aplicație să acceseze și să utilizeze locația voastră. Aceste informații vor fi folosite pentru a vă arăta alerte relevante, în funcție de locație, pentru bilete, oferte și alte elemente. Pentru a continua, apăsați începeți.

Cum adăugăm un card de credit sau de debit la Portofel

În aplicația Portofel, glisați la ecranul toate. Aici veți găsi listate toate metodele de plată pe care le-ați adăugat până acum. Lista va fi goală atunci când începeți să folosiți aplicația pentru prima dată.

Pentru a adăuga un nou card, apăsați butonul plus din partea inferioară a ecranului.

În ecranul Adăugați la protofel, apăsați credit sau debit.

Veți avea opțiunea de a alege dacă vreți să folosiți acest card pentru achiziții de aplicații și muzică. Bifați caseta dacă doriți acest lucru, sau lăsați-o așa dacă nu vreți. Apoi, apăsați înainte.

Acum este timpul să introduceți detaliile cardului, precum numărul, data de expirare, numele posesorului, etc. Scrieți toate aceste informații exact așa cum sunt tipărite pe card.

După ce ați verificat de două ori corectitudinea informațiilor pe care le-ați introdus, apăsați următorul.

În acest punct, puteți alege să conectați cardul cu alte aplicații ce pot oferi informații adiționale legate de el, precum balanța contului, istoricul tranzacțiilor, informații de contact, etc. Dacă nu vreți să legați cardul de una dintre aplicațiile disponibile, pur și simplu apăsați înainte.

O dată ce ați apăsat înainte, Windows Phone va afișa detaliile cardului introdus.

Apăsați butonul înapoi de pe Windows Phone pentru a reveni la ecranul principal. Aici veți vedea, de asemenea, că noul card a fost adăugat la lista de carduri de credit și de debit disponibile.

De asemenea, dacă ați optat ca acest card să poată fi utilizat pentru achizițiile de aplicații și muzică, îl veți putea folosi și în acest scop. Într-un alt tutorial vom vedea cum se achiziționează aplicațiile, jocurile sau muzica folosind informațiile stocate de aplicația Portofel.

Concluzie

Așa cum ați putut vedea din acest scurt ghid, adăugarea unui card de credit sau de debit la aplicația Portofel din Windows Phone 8 este o procedură simplă. Dacă ați încercat, spuneți-ne cum a mers și dacă ați dori ca Microsoft să adauge și alte caracteristici de acest gen.