Descarcă și instalează aplicații utilizând un browser, pe telefonul tău cu Windows

Credem că toți utilizatorii Windows Phone și Windows 10 Mobile sunt familiarizați cu instalarea aplicațiilor noi folosind aplicația Magazin.Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația respectivă și să tastezi numele aplicației pe care o vrei și să o instalezi. Dar există și o altă metodă pentru a realiza același lucru, utilizând un browser instalat pe dispozitivul tău. În acest articol îți vom arăta cum să instalezi aplicații noi pe dispozitivele tale cu Windows 10 Mobile și Windows Phone, utilizând această abordare.

NOTĂ: Pentru acest tutorial am folosit un smartphone Microsoft Lumia 550 care rulează Windows 10 Mobile. Această procedură este similară pe toate dispozitivele care utilizează Windows 10 Mobile sau Windows Phone 8.1.

Pasul 1: Deschide Magazinul Microsoft într-un browser

Pentru început, accesează saitul Magazin Microsoft într-un browser de pe dispozitivul tău.

Apoi, autentific[-te cu propriul contMicrosoft.Pentru a realiza acest lucru, apasă butonul Meniu,aflat în colțul dreapta sus al ecranului și apoi apasă pe Conectare.

Vei fi redirecționat către o pagină unde va trebui să te loghezi cu contul Microsoft.Tastează adresa de email pe care ai utilizat-o la crearea contului tău și apasă Următorul.

Acum trebuie să introduci parola și să apeși Conectare.

Pasul 2: Caută și instalează aplicații din browser

Odată ce te-ai autentificat poți trece la pasul următor: căutarea și instalarea aplicațiilor tale.

Să presupunem ca vrei să instalezi aplicația Shazam.Pentru început, localizează butonul de căutare din partea de sus a ecranului și apasă-l.

Va fi afișat un câmp text, unde va trebui să tastezi numele aplicației și apoi să apeși Căutare.În timpul tastării, sistemul va identifica cei mai populari termeni de căutare și îi va potrivi cu literele pe care deja le-ai scris. Apasă butonul Căutarepentru a începe căutarea aplicației respective sau apasă una din opțiunile disponibile în sugestii.

Dacă aplicația pe care o cauți a fost găsită și apare în topul rezultatelor, apasă pictograma pentru a deschide pagina cu detaliile acesteia în Magazin.Dacă nu, poți modifica termenii căutării sau poți să apeși Vezi totpentru a primi lista completă cu rezultatele căutării.

Odată ce ai găsit aplicația pe care vrei să o instalezi, apasă pe pictograma acesteia și vei deschide o pagină care conține toate detaliile aplicației. Derulează pentru Capturi de ecran, Descriere, Disponibil peși recenzii de la alți utilizatori care au instalat aplicația.

Dacă ai decis că vrei să instalezi aplicația, întoarce-te la partea de sus a ecranului și apasă butonul Obțineți aplicația.

Acum, se va deschide aplicația Magazinși va fi afișat butonul Obțineți pentru aplicația ta. Apasă butonul și asteaptă ca aplicația să se descarce și să se instaleze.

Concluzie

Această metodă nu este neapărat mai eficientă și mai rapidă decât metoda obișnuită de instalare a aplicațiilor, dar poate deveni foarte utilă dacă navighezi pe saitul Microsoftși nu vrei să deschizi aplicația Magazin,să tastezi numele aplicației, să o cauți și apoi să o instalezi. Această metodă este mai mult o scurtătură de la browserul tău la aplicația Magazin.Dacă ai alte întrebări în ceea ce privește acest ghid, nu ezita să le împărtășești cu noi utilizând comentariile de mai jos.