13 Comentarii la Cum faci upgrade la smartphone de la Windows Phone 8.1 la Windows 10 Mobile

 1. Ionut Moraru spune:

  Salut,am un microsoft 640,imi poate afecta telefonul acest upgrade?

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Am spus la inceputul acestui ghid ca pe Lumia 640, poti face acest upgrade.

 2. ana spune:

  fara pc nu se poate instala windows 8.1 ? pe lumia denim 540

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Iti trebuie un PC la care sa conectezi telefonul, pentru a forta procesul de instalare al Windows Phone 8.1, daca ai Windows 10 Mobile si vrei versiunea mai veche.

 3. rodica spune:

  Bună, am instalat cu succes Windows 10 pe nokia 640xl, doar ca nu stiu cum sa sincronizez calendarul cu Facebook pentru a vedea zilele de nastere. Din setatile Facebook l-am sicronizat dar nu se vad si pace…nu mai exista posibilitatea asta?

 4. George spune:

  Am incercat sa fac update pe Lumia 640, de fiecare data a durat aproape 2 ore iar la final, dupa terminarea instalarii, mi-a cerut codul PIN si am primit mesajul de eroare 0x801882e8. Am 27 Gb disponibili pe card si totusi nu se poate…
  Ce pot sa-i fac…?

 5. sorin spune:

  am urmat toti pasii de care vorbeati desi am lumia930 care am vazut ca este trecut in lista compatibil cu win 10 upgrate advisor imi zice ca acest tip de telefon nu este compatibil cu win 10 ddesi am 24gb spatiu liber

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Acest telefon (Lumia 930) nu mai este compatibil cu Windows 10 Creators Update, ci cu versiunea de anul trecut, Windows 10 Anniversary Update.

   1. Daniel spune:

    Stie cineva de unde setez la Microsoft Lumia 650 WP 10, ora la care ma anunta cand e ziua de nastere a cuiva? Mereu imi da semnal la 06:00 iar eu ma trezesc la 7… 😉

 6. Florin Toni spune:

  Va multumesc pentru efortul acestor explicatii, foarte pertinente! Totul a decurs perfect!

  1. Anonim spune:

   Cu mare placere. 😉

 7. Achim Constantin spune:

  Salut
  Detin un nokia lumia 535 cu windows 8.1.De ce nu pot sa descarc nici o aplicatie din magazin si daca pot sa fac upgrade la windows phone 10?

  1. Anonim spune:

   Platforma Lumia nu mai are suport din partea nimanui. Nimeni nu mai ofera nimic pentru aceste telefoane. Este timpul sa il schimbati cu altceva.

Lasă un comentariu