Cum folosești navigarea vocală în HERE Drive+ pentru Windows Phone

Să conduci către o anumită locație pentru prima oară, fără să cunoști locul foarte bine, poate deveni rapid un coșmar. Dacă nu vrei să achiziționezi un sistem GPS pentru mașina ta, dar ți-ai dori să fii ghidat pas cu pas de către vocea de navigare, poți folosi aplicația Here Drive+ pentru Windows Phone. Aplicația a devenit rapid una din cele mai utilizate și cel mai bine cotate aplicații de acest fel, mai ales datorită faptului că este organizată, are multe funcții utile și este precisă. În acest articol îți vom arăta cum să setezi o destinație în Here Drive+ , cum să configurezi aplicația și cum să activezi vocea de navigare. Să începem:

Cum setezi o destinație utilizând Here Drive+

Dacă nu ai instalat încă Here Drive , apasă aici pentru a o descărca gratuit. Instalează aplicația și ești gata de drum.

Cel mai important lucru pe care o aplicație de navigație ar trebui să-l facă e să te ducă oriunde ai nevoie, utilizând hărți precise și de calitate. Aplicația Here Drive+ reușește să facă acest lucru și va deveni rapid aplicația ta GPS favorită.

Pentru a seta o destinație, apasă partea de jos a ecranului pentru a deschide meniul principal. Din meniul principal, selectează Setați destinația.

Tastează adresa sau numele locului în care vrei să ajungi în caseta text și selectează una din sugestiile prezentate.

Acum, o hartă cu locația aleasă va apărea și va fi afișată distanța către aceasta. Glisează la stânga sau la dreapta pentru a găsi locații cu nume similare. Alege locația dorită, și apasă conduceți la , iar aplicația va găsi automat o rută către destinație.

Aplicația va afișa timpul de călătorie și distanța pe care va trebui să o parcurgi. Apasă butonul din stânga din colțul dreapta sus a meniului pentru a vizualiza indicațiile de orientare. Apasă porniți și călătoria poate începe.

Cu m configurezi ruta utilizând Here Drive+

Ceea ce face ca Here Drive+ să fie o aplicație atât de bună este faptul că poți configura aproape toate funcțiile acesteia. În această secțiune îți vom arăta cum poți modifica modul în care aplicația calculează ruta și cum poți configura Limita de viteză pentru ruta ta.

Pentru început, mergi la meniul principal și apasă Setări.

Here Drive+ are o funcție numită Limită de viteză care se activează când te îndrepți către destinație. Dacă depășești o anumită viteză pe care o poți seta, un avertisment este afișat pe ecran iar o alertă audio este redată. Apasă această setare pentru a o configura.

În partea de sus a ecranului Avertizare limită de viteză poți activa această funcție și mai jos poti selecta Redați alertă audio.

Pentru a seta cu cât poți depăși limita înainte de a fi avertizat, trage cursorul Avertizați-mă dacă depăseșc limita de viteză cu. Poți seta o limită pentru viteze sub 80 km/h (50 mph) și o limită pentru viteze peste 80 km/h (50mph).

Uneori, Here Drive+ nu afișează o limită de viteză chiar dacă funcția este activată. Acest lucru poate apărea pentru că limitele de viteză sunt oferite pentru majoritatea străzilor mari, dar pentru străzi mai mici e posibil ca acestea să nu fie disponibile.

Un alt ecran cu setări disponibile pentru ruta ta se numește Setări rută și se găsește tot în ecranul Setări.

În partea de sus a ecranului ai opțiunea Optimizare rută. Dacă apeși pe ea, poți alege Ruta mai rapidă , Ruta mai scurtă sau o Rută echilibrată.

De asemenea în ecranul Setări rută , poți alege ce tip de străzi ar trebui ca aplicația să evite în timp ce calculează ruta. În acest fel poți evita Drumuri cu plată , Feriboturi sau Drumuri neasfaltate. Tot ce trebuie să faci e să apeși oricare dintre ele pentru a le activa sau dezactiva.

C u m utilizezi vocea de navigare în Here Drive+

În mod implicit, vocea de navigare este activată și te va ghida la fiecare pas. Dar dacă nu poți auzi nimic în timpul navigării sau vocea pe care o auzi nu este în limba ta maternă, trebuie să descarci o nouă voce. Pentru a realiza acest lucru, mergi la meniul principal și apasă Setări.

Apoi, apasă Voce de navigare din lista de setări.

Acum poți alege o voce care este deja descărcată sau poți să descarci una noua. Pentru a descărca o nouă voce apasă butonul descărcați una nouă. De asemenea, poți dezactiva această funcție dacă selectezi opțiunea Lipsă.

Derulează în jos pentru a găsi limba pe care vrei să o utilizezi. Unele pachete folosesc o funcție de transformare a textului în vorbire care îți va permite să auzi numele străzilor. Dacă vrei să auzi numele străzilor instalează pachetele de voce în care descrierea afișează "numele străzilor anunțate" în limba respectivă.

Acum vocea aleasă se va descărca pe dispozitivul tău Windows Phone și va fi gata de utilizare. Setează destinația și dă volumul mai tare.

Concluzie

După cum ai văzut din acest ghid aplicația de navigare GPS Here Drive+ este destul de cuprinzătoare, dar bine organizată, deci nu va trebui să te joci prea mult cu telefonul în timp ce conduci. Here Drive+ are o mulțime de funcții care fac ca aceasta să fie una din cele mai bune aplicații GPS de pe piață și ți-o recomandăm cu încredere. Dacă ai întrebări cu privire la funcțiile acestei aplicații, nu ezita să le împărtășești cu noi în comentariile de mai jos.