Cum îți conectezi contul Dropbox la Microsoft Office pentru Android

Dacă îți plac chestiile gratuite (și cui nu-i plac?) sigur cunoști câteva servicii de găzduire a fișierelor în cloud, care te lasă să îți încarci fișierele și să le sincronizezi pe mai multe dispozitive. Probabil că cel mai cunoscut dintre aceste servicii de găzduire este Dropbox: din fericire acesta se poate conecta cu Microsoft Office pentru Android și îți dă posibilitatea să editezi fișierele stocate în el, astfel nemaifiind nevoie să le muți altundeva. Hai să vedem cum îți conectezi contul tău de Dropbox la Microsoft Office pentru Android!

Cum te conectezi la Dropbox în Microsoft Office pentru Android

Dacă vrei să îți conectezi contul Dropbox la aplicațiile Microsoft Office pentru Android, e foarte probabil că ai deja un astfel de cont, în care ai stocat câteva fișiere. Dacă nu, este foarte ușor să îți înregistrezi un cont gratuit pe saitul Dropbox. Pentru a te conecta la contul tău, lansează una dintre aplicațiile Microsoft Office de pe dispozitivul tău Android: procesul e la fel pentru fiecare dintre aplicații, iar pentru a exemplifica procesul, noi vom folosi Word . Prima dată apasă pe iconița Toate aplicațiile de pe ecranul principal - cel care arată ca o grilă de puncte.

Găsește iconița aplicației și apas-o pentru a o lansa.

Apoi apasă pe Deschidere .

Pe ecranul următor, apasă pe Adăugați un loc .

Acum, apasă pe Dropbox pentru a începe procesul de conectare.

Se va deschide saitul Dropbox în browserul tău implicit. Introdu detaliile contului tău (adresa de e-mail și parola aferentă contului Dropbox ) în câmpurile Email și Password (Parolă) .

Apoi, apasă pe Sign In (Conectare) .

Va trebui să confirmi conexiunea: apasă Allow (Permite) pe ecranul următor pentru a-ți conecta contul Dropbox la Microsoft Office pentru Android.

Gata, contul tău Dropbox este conectat! Vei fi dus înapoi pe ecranul Deschidere din aplicația Microsoft Office .

NOTĂ: Contul tău Dropbox este acum conectat la fiecare aplicație Microsoft Office , deci trebuie să parcurgi acest proces o singură dată, în oricare dintre aplicațiile suitei.

Cum deschizi fișierele stocate în Dropbox, din Microsoft Office pentru Android

După ce ai ți-ai conectat contul Dropbox și ai fost adus înapoi pe pagina Deschidere , apasă pe Dropbox pentru a accesa fișierele de acolo.

Apoi, navighează la directorul cu fișierul pe care vrei să-l deschizi.

Apasă pe numele fișierului pentru a-l încărca în aplicație.

Și gata! Poți să editezi fișierul - în acest caz un document Word - așa cum vrei.

Concluzie

Dropbox este un serviciu superb care te lasă să păstrezi fișierele tale online (în cloud), ele putând fi sincronizate pe fiecare dintre dispozitivele tale. Din fericire, aplicațiile Microsoft Office pentru Android au suport complet pentru Dropbox , deci nu trebuie să transferi documentele tale altundeva pentru a le accesa și folosi.

Aplicațiile Microsoft Office pentru Android sunt simplu de utilizat, la fel cum este și conectarea contului tău Dropbox la aceste aplicații. Urmărește articolele noastre despre Microsoft Office pentru Android, și vei afla și mai multe despre serviciile oferite de aceste aplicații. Dacă ai întrebări, nu ezita să ni le spui, în secțiunea de comentarii.