Cum descarci versiunea pe 64 de biți a Office 365

Majoritatea calculatoarelor moderne, a laptopurilor, a dispozitivelor 2-în-1 și a tabletelor rulează pe procesoare pe 64 de biți. Printre altele, aceasta conduce la o mișcare generală a lumii software către aplicații pe 64 de biți. Întrucât Microsoft este una dintre cele mai mari companii de software din lume, o mulțime de programe dezvoltate de aceasta, sunt disponibile atât în ​​versiuni pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți. Unii utilizatori ar putea prefera Office 365 pe 64 de biți și de aceea, în acest articol, îți arătăm cum descarci această versiune. De asemenea, îți arătăm de ce s-ar putea să preferi versiunea pe 64 de biți a Office 365 în loc de versiunea implicită pe 32 de biți pe care Microsoft o oferă standard abonaților săi. Să începem:

De ce s-ar putea să preferi Office 365 64-bit în loc de Office 365 32-bit?

Unul dintre motive pentru care este posibil să vrei Office 365 pe 64 de biți este că preferi să fii cât mai la zi cu putință. În funcție de modul în care intenționezi să folosești aplicațiile Office 365, versiunile pe 64 de biți ar putea funcționa mai bine decât cele pe 32 de biți. Iată principalele motive pentru care ar trebui să alegi Office 365 pe 64 de biți:

  • Poți lucra cu foi de calcul Excel foarte mari. De exemplu, poți lucra cu foi Excel care implică multe calcule foarte complexe, se conectează la baze de date externe sau sunt mai mari de 2 GO fiecare.
  • Poți lucra cu prezentări PowerPoint de mari dimensiuni, care au imagini mari, clipuri video cu rezoluții înalte și animații complexe.
  • Poți lucra cu documente Word mari care nu conțin doar text. Dacă au imagini mari sau tabele mari, versiunea Microsoft Word pe 64 de biți va funcționa mai bine.

Desigur, există și dezavantaje atunci când folosești Office 365 pe 64 de biți: dacă ai nevoie de unele add-in-uri dezvoltate pentru a funcționa numai în versiunea pe 32 de biți de Office, ele nu funcționează în versiunea pe 64 de biți. Totuși, aceasta este o situație pe care o întâlnești în mod normal doar în companii unde au fost create add-in-uri pentru a satisface nevoi specifice. Utilizatorii de acasă sau utilizatorii din companii care nu utilizează add-in-uri nu ar trebui să întâmpine astfel de probleme.

Cum descarci și instalezi Office 365 pe 64 de biți

Pentru că vorbim de Office 365, presupunem că ai deja un plan de abonament activ pentru acesta și îți știi contul de utilizator și parola pentru Office 365. Dacă da, mergi la Office.com și autentifică-te la contul tău.

Autentificarea la contul tău Microsoft

După ce te-ai conectat, apasă pe legătura "Instalați Office".

Legătura Instalați Office

Apoi, pe pagina web Office 365, apasă pe butonul "Instalați Office" din secțiunea "Instalați Office pe toate computerele dvs.".

Apăsarea legăturii Instalați Office

Microsoft va afișa apoi un dialog numit "Descărcați și instalați Office 365 …". În mod implicit, primești versiunea pe 32 de biți de Office 365, așa că nu te grăbi să apeși pe butonul de Instalare.

Dacă tu vrei Office 365 pe 64 de biți, apasă pe legătura "Alte opțiuni".

Alegerea altor opțiuni în locul opțiunii standard Office 365 pe 32 de biți

Acum ar trebui să vezi două liste: "Alegeți o limbă" și "Alegeți o versiune". Folosește-o pe prima pentru a selecta limba pe care o preferi și pe a doua pentru a selecta "Office - 64 de biți". Dacă vrei, poți opta și pentru a descărca un program de instalare offline. După ce ai terminat, apasă pe butonul Instalare.

Selectarea limbii și a versiunii pe 64 de biți de Office 365

După ce ai apăsat pe Instalare, browserul tău web începe să descarce executabilul de instalare al Office 365 pe 64 de biți. Poți alege să îl rulezi direct sau să îl salvezi undeva pe dispozitivul tău.

Descărcarea Office 365 pe 64 de biți

Apoi, tot ce trebuie să faci pentru a avea Office 365 64-bit pe PC este să rulezi fișierul executabil și să aștepți să se termine instalarea.

Rularea aplicației de instalare pentru Office 365 pe 64 de biți

Când ai terminat, dacă vrei să verifici dacă ai Office 365 pe 64 de biți, poți urma una dintre metodele pe care le-am detaliat aici: 5 metode pentru a afla versiunea exactă de Microsoft Office pe care o folosești.

Dacă nu ai timp să citești și acel ghid, trebuie să știi că una dintre cele mai bune căi de a afla ce versiune de Office 365 ai este să deschizi oricare dintre aplicațiile incluse (precum Word) și să mergi la "Pornire -> Cont -> Despre".

Secțiunea Despre din Office 365 Word

În fereastra Despre, poți vedea versiunea aplicației pe care o ai. Fereastra Despre ar trebui să spună ceva de genul "Microsoft Word pentru Office 365 [...] pe 64 de biți".

Cum vezi dacă ai versiunea de Office 365 pe 64 de biți

Preferi Office 365 64-bit sau Office 365 32-bit?

Descărcarea și instalarea aplicațiilor Office 365 pe 64 de biți nu este complicat de făcut. Cu puțină atenție, ar trebui să obții exact ce vrei, într-un timp scurt. Acum că știi cum să faci acest lucru, spune-ne: preferi să folosești Office 365 pe 64 de biți sau preferi să rămâi în continuare la versiunea pe 32 de biți? Spune-ți părerea în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Productivitate Ghiduri Microsoft Office Programe Recomandate Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează