Cum îți găsești mașina parcată, cu Here Drive+ pentru Windows Phone

Când conduci către o anumită locație pentru prima oară, este posibil să uiți unde ți-ai parcat mașina. Din fericire, Here Drive+ pentru Windows Phone are o funcție interesantă numită Găsiți-mi mașina , care salvează automat locația mașinii tale parcate, pe hartă și te ajută să găsești drumul înapoi către ea mai târziu. Aceasta este una dintre cele mai interesante funcții ale aplicației și în acest articol vei învăța cum să o folosești. Să începem:

Cum să îți găsești mașina dacă ai uitat unde ai parcat-o

Here Drive+ pentru Windows Phone actualizează automat locația mașinii tale ori de câte ori aplicația este deschisă și viteza cu care conduci depășește 15 km/h (aproximativ 10 mph), așa că nu trebuie să setezi chiar tu locația mașinii. Doar ține aplicația pornită atunci când parchezi pentru ca locația să fie salvată precis. Funcția este în prezentă în versiune beta, ceea ce înseamnă că nu este perfectă și dezvoltatorii ei încă mai lucrează la ea.

Dacă vrei să-ți găsești mașina parcată, mergi la meniul principal și apasă Găsiți-mi mașina.

Acum, aplicația va afișa distanța către mașina ta. Poți apăsa pe indicați-mi locul și aplicația îți va arăta unde se află mașina ta. Mergi în direcția indicată pe ecran până ajungi la ea.

O altă opțiune este Merg acolo.

Dacă apeși pe ea, Here Maps pentru Windows Phone se va deschide și va afișa indicațiile de orientare pentru a ajunge la mașină.

Dacă apeși meniul din partea de jos a ecranului, el se va extinde și va afișa mai multe opțiuni.

Prima opțiune, adăugați și vedeți detalii , îți permite să adaugi detalii cu privire la locul în care ai parcat mașina, pe care le poți vizualiza mai târziu, când vei încerca să găsești drumul către aceasta.

A doua opțiune, partajați locația mașinii , îți permite să distribui locația mașinii prin email sau SMS cu orice persoană din agenda ta.

A treia opțiune, fixare pe ecranul Start , îți permite să fixezi locația mașinii pe ecranul de Start pentru a o accesa mai rapid ulterior.

Concluzie

După cum ai văzut, funcția Găsiți-mi mașina face aproape toată treaba de una singură. Tot ce trebuie să faci este să ții aplicația deschisă pe smartphone-ul tău cu Windows Phone, atunci când parchezi. Ține minte că atunci când îți parchezi mașina într-o parcare subterană, cipul GPS nu va putea salva locația precis. Chiar dacă funcția nu eSTE perfectă, o poți încerca pentru a vedea cum funcționează. Spune-ne ce crezi despre această funcție și citește și celelalte articole despre aplicația Here Drive+ pentru Windows Phone.