Cum personalizăm hărțile în Here Drive+ pentru Windows Phone

Here Drive+ pentru Windows Phone este una din cele mai bune aplicații de navigație GPS din Magazin. Aplicația include o mulțime de funcții despre care am discutat în câteva din ghidurile publicate de noi anterior. O parte importantă a experienței de navigare este reprezentată de modul în care arată hărțile. O hartă bună ar trebui să conțină tot felul de informații dar, de asemenea, ar trebui să fie ușor de urmărit. Desigur, modul în care arată o hartă bună depinde și de preferințele personale. În acest articol îți vom arăta cum poți să personalizezi hărțile în Here Drive+ pentru a arăta așa cum îți dorești tu. Să începem:

Cum se personalizează hărțile în Here Drive+ pentru Windows Phone

Pentru început, deschide aplicația Here Drive+ și apasă Setări în meniul principal.

Din ecranul de setări, accesează Opțiuni hartă pentru mai multe detalii.

Prima opțiune - Fluxuri trafic îți permite să personalizezi modul în care aplicația primește informații din trafic și le afișează pe hartă.

În primul rând, poți activa sau dezactiva această funcție. Ține minte că ai nevoie de o conexiune la internet pentru a primi informații din trafic, deci asigură-te că modul online este activat. Mai jos poți alege la cât timp se actualizeze informațiile. Dacă vrei să economisești traficul din abonamentul tău de date mobile, selectează "În timpul navigării, se ascund fluxurile de trafic care nu îmi afectează ruta".

Dacă te întorci la ecranul Opțiuni hartă, poți activa afișarea de Repere pe hartă.

În același ecran ai opțiunea Vedere zi/noapte. Opțiunea nu modifică luminozitatea ecranului cum te-ai aștepta, ci culorile pe care harta le utilizează: culori deschise pe timpul zilei și culori închise pe timpul nopții.

În mod implicit, opțiunea este setată în modul Automat.

Modul în care opțiunea Automat funcționează este destul de simplu. Modul Zi se activează automat la răsărit, iar modul Noapte se activează la apus. Însă, dacă vrei, poți să alegi modul Zi sau Noapte oricând dorești.

Tot în ecranul Opțiuni hartă poți seta Orientarea hărții. Poți alege 3D, 2D sau Nordul sus.

Apăsând Preferințe poți activa afișarea locurilor tale favorite pe hartă, iar apăsând Panor. auto. poți activa sau dezactiva zoom-ul automat.

Ultima opțiune pentru personalizarea hărților este Afișare pe hartă.

Această opțiune îți permite să selectezi puncte de interes care să apară pe hartă, cum ar fi Benzinării, Hoteluri, Spitale și multe altele.

După ce ai terminat configurarea acestor setări, te poți întoarce la meniul principal fără probleme, căci toate modificările sunt salvate automat și aplicate instantaneu.

Concluzie

După cum probabil ai observat, personalizarea hărților în Here Drive+ se face extrem de simplu. Toate opțiunile sunt grupate pe un singur ecran, fiind ușor accesibile. Acum, harta pe care o utilizezi are setările pe care le vrei. Pentru mai multe sfaturi privind utilizarea aplicației Here Drive+ citește și recomandările noastre de mai jos.