11 răspunsuri la Cum reinstalezi Windows Phone 8.1 pe un smartphone cu Windows 10 Mobile

 1. dan spune:

  Eu am fost in situația de a reveni la 8.1. Chiar nu mi-a plăcut 10 cum se mișca, plus Outlook care vedea mailurile aiurea. Cred ca nici indicatorul de baterie nu era O.K. Mi-a plăcut ca puteai să-l opresc din bara si pentru lanterna preinstalata. Nu am inteles de ce dupa migrare se făcea un update foarte mare. Ideal era sa treci la ultima varianta, asa cum s-a întâmpinat la downgrade. Deci.. Nu as recomanda upgrade celor care nu au 2 giga de Ram. Tel meu este lumia 535 dual sim.

 2. Laur spune:

  Și eu am trecut la win 10 pe un 640 LTE. Per total win 10 este un pas înainte dar, într-adevăr, a pierdut din viteză și din durata de funcționare a bateriei. Merge binișor pe 3G și zbârnâie pe 4G. Dacă pe win 8.1 bateria ținea mai mult și nu se simțea cu locația activată, pe win 10 bateria se consumă mai rapid și cu viteză turbo dacă ai locația activată. Telefonul pur și simplu se încălzește. Singura soluție ca să funcționeze cu win 10 la fel ca și cu win 8.1 este cu funcție de economisire a bateriei activată și pe cel puțin 3G. Abia așa își mai revine din pumni. Comparativ, Microsoft lumia 435, cu win 8.1 îl surclasează net și definitiv pe Microsoft lumia 640 cu win 10. Încă nu sunt hotărât dacă revin sau nu la win 8.1 dar este cert că acesta se mișca mult mai bine.

 3. gabieny spune:

  Am instalat si eu windows 10 pe un lumia 640 dar sunt dezamagit de multe!In primul rand ma deranjeaza ca a pierdut mult din fluenta, se blocheaza uneori, odata singura solutie de deblocare a fost scoaterea bateriei. Unele aplicatii nu mai functioneaza ca de exemplu Waze pe care il foloseam des! Si ce a fost hotarator, azi am vrut sa-i dau o cautare de actualizari si din nou s-a blocat, am revenit la windows 8 si toate au revenit la normal. Pt mine windows phone 10 este o mare dezamagire, deocamdata!

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Imi pare rau ca ai astfel de probleme. Din fericire, se poate reveni la Windows Phone 8.1 si scapi de durerile de cap. Sper ca actualizarea majora de la finalul lui iulie, pentru Windows 10 Mobile, va aduce stabilitatea pe care o doresti.

 4. Laur spune:

  I-am mai dat de cap. Telefonul (Microsoft Lumia 640 LTE) merge binișor cu W10 cu condiția să ai permanent funcția de economisire a baterie activată, pe 3G, și dacă ai grije să nu permiți niciunui fel de GPS să lucreze în fundal. De fapt, în fundal nu trebuie să meargă nicio funcție energofagă. În felul ăsta e OK. În alt fel devine puturos și enervant…

 5. Lucien spune:

  Am Lumia 532 (1 GB memorie). Am instalat Windows 10 si impresia artistica a fost favorabila. Nu insa si functionarea. W10 este mai lent, goleste bateria mai repede si cu niciun chip nu am reusit sa aduc la un volum normal alarma (se auzea ceva daca puneam la ureche). Am citit si ca aceasta problema a aparut si la multi altii. Sa nu pot folosi telefonu si ca ceas desteptator este inacceptabil. W10 este plin de buguri. Am reveit la W 81.

 6. Tache spune:

  Acest articol mi-a fost de folos!!!

 7. Adrian spune:

  am urmat aceiasi pasi nu am limba romana dupa ce sa instalat vreau ajutor nu mai pot credca sparg toate telefoanele de genu asta nu merge nimic de ce trebe sa ma loghiez la toate prostiile vreau detalii pe intalesu tuturor

 8. Constantin spune:

  Am instalat windows 10 in iulie 2017 , sistemul pare a fi ok la prima vedere, dar: papa bateria rapid, aplicatii care se deschid greu sau deloc, asa ca am revenit la wind 8. A trecut un an si am zis sa mai incerc, poate l-au mai updatat, dar am avut aceeasi experienta proasta, acum cand scriu ii reinstalez vwchiul wind 8 cu care va muri!

 9. marius spune:

  da o eroare aplicatia inainte sa termine de instalat software-ul

Lasă un comentariu