4 răspunsuri la Cum se lucrează cu gadgeturile desktop în Windows 7

 1. Gică spune:

  Am un gadget cu timpul probabil,din eroare am dat clik pe x iar acum afișează ceva din Belgia,adresa ce o tastez nu o mai găsește. Ce este de făcut?

  • Fidel Castro spune:

   Reinstaleaza gadget-ul si seteaza din nou locatia(localitatea) pentru care vrei sa afiseze parametrii meteo. Vezi ca nu pentru orice localitate se dau parametri meteo.
   Intra pe http://www.meteoromania.ro/images/clima/temperatura_orara.png si alege de pe harta(ca nume) cea mai apropiata statie meteo,sau alege cea mai apropiata capitala de judet.
   Poti apela la mine (barbagrey2003@yahoo.co.uk) oricind,pe teme de gadget-uri(utilizez multe,utile-nu de…decor,si ma pasioneaza).
   Urari de bine!

 2. mioara spune:

  Buna dimineata,
  Stiu ca mesajul meu poate aparea tradiv insa tb sa gasesc o solutie. De curand am schimbat monitorul (unul care a cedat dupa 5 ani de 17) cu unul nou plat, asus dar care nu mai ma lasa sa afisez gadget-urile. Apare doar numele locatiei pt vreme sau ceas de ex Bucuresti fara ceas sau iconita. Nu am schimbat nimic din setarile calculatorului si banuiesc ca este legat de setarile ecranului.
  Aveti vreo idee? Ma puteti ajuta cu un sfat?
  Multumesc

 3. simona spune:

  problema mea cu gadgeturile este ca la momentul inchiderii calculatorului dispar. la repornire trebuie instalate din nou.Ce sa fac sa ramana permanent pe desktop?

Lasă un comentariu