Cum verifici durata unui apel în Windows Phone

Cu toții avem pe cineva cu care petrecem mult timp vorbind la telefon. La un moment dat, e posibil să vrei să verifici cât timp ai vorbit la telefon cu persoana respectivă. Durata unui apel în Windows Phone nu este afișată la vedere, dar este de fapt foarte ușor de găsit. În acest articol îți vom arăta cum poți verifica durata unui apel în Windows Phone în cel mai simplu mod posibil. Să începem:

Cum se verifică durata unui apel în Windows Phone

Afișarea duratei unui apel se face destul de simplu. Pentru început, este necesar să accesezi aplicația Telefon din Lista aplicațiilor sau direct de pe ecranul Start, dacă aplicația este fixată acolo.

Apoi, mergi la secțiunea istoric. Aceasta va afișa apelurile tale, atât cele primite cât și cele realizate de tine. Aplicația grupează împreună apelurile de la același contact pentru a evita repetiția. De exemplu, dacă ai sunat sau ai fost sunat de o anumită persoană de 3 ori într-o zi, numărul 3 va fi afișat lângă numele acesteia.

Dacă vrei să verifici durata oricărui apel din istoric, apasă continuu pe contactul care te interesează și se va deschide un meniu. În acest meniu, apasă pe detalii pentru a continua.

În ecranul de detalii vei vedea numele persoanei, ora apelului și, la final, durata acestuia.

Dacă într-o zi au existat mai multe apeluri între tine și un anumit contact, o listă cu detaliile enunțate mai sus va fi afișată pentru fiecare apel.

Concluzie

După cum ai observat, afișarea duratei unui apel nu este foarte evidentă, deci e posibil să petreci ceva timp încercând să îți dai seama cum să faci asta. Totuși, procedura este extrem de simplă și de rapidă. Pentru alte sfaturi despre cum să utilizezi alte caracteristici și opțiuni din Windows Phone, citește și recomandările noastre de mai jos.