Dell ne îndeamnă să "Get Future Ready!"

Dell ne îndeamnă să

Dell Be/Future Ready/'16 a avut loc pe 23 iunie și a fost un eveniment de o zi, care a acoperit 17 țări din regiunea EMEA, inclusiv România. Evenimentul a avut loc la București, la Palatul Parlamentului și agenda a inclus sesiuni de informare precum și o expoziție de tehnologie oferită de Dell și partenerii săi principali.

Reclamă

Trendurile care schimbă cum facem business

Unul dintre principalele subiecte ale evenimentului Be/Future Ready/'16 a fost reprezentat de modalitatea prin care companiile pregătite pentru viitor adoptă tehnologiile cu potențial surprinzător precum cloud, mobilitate și BYOD, fără a compromite securitatea rețelelor de business.

Conform unui studiu realizat de IDC și sponsorizat de compania Dell, 52% dintre companiile chestionate cred că angajații care lucrează de acasă sunt la fel de productivi sau chiar mai productivi decât la birou, iar 50% dintre angajați își verifică mesajele e-mail de serviciu sau acceptă convorbiri telefonice de serviciu și după încheierea programului. Conform aceluiași studiu, există patru aspecte pe care organizațiile pregătite pentru viitor au toate șansele să le facă:

  • sunt cu 86% mai înclinate să dispună de instrumente integrate de măsurare a ratelor de utilizare
  • sunt cu 43% mai înclinate să integreze instrumente, precum cloud, BDA și convergența
  • Infrastructurii
  • sunt cu 43% mai înclinate să dispună de transformări tehnologice gestionate eficient
  • sunt cu 48% mai înclinate să furnizeze o viziune cuprinzătoare asupra serviciilor IT
Dell, Get Future Ready, 2016, Romania, Bucuresti
Dell, Get Future Ready, 2016, Romania, Bucuresti

Agenda evenimentului a fost concepută astfel încât să acopere aceste patru aspecte importante și a oferit sesiuni realizate în colaborare cu specialiști de la Intel și Microsoft.

Ce a oferit Dell în zonele expoziționale?

În cadrul evenimentului, Dell a organizat patru zone de expoziție: Enterprise, Big Data, Soluții client și Securitate. În fiecare zonă, participanții au putut vedea și testa noile dispozitive și tehnologii oferite de compania Dell: laptop-uri, desktop-uri, monitoare, periferice, servere, sistem de stocare de date, stații de lucru ș.a.m.d.

Dell, Get Future Ready, 2016, Romania, Bucuresti
Dell, Get Future Ready, 2016, Romania, Bucuresti

Dacă ai participat la eveniment, nu ezita să ne lași un comentariu și să împărtășești părerea ta despre Dell Be/Future Ready/'16.

Descoperă: Productivitate Blog Știri