Descarcă hărți pentru a naviga offline cu Here Drive+ pentru Windows Phone

HERE Drive+ este printre cele mai bune aplicații de navigație GPS, având o mulțime de funcții, este bine organizată și, de asemenea, gratuită. Una dintre cele mai utile funcții este faptul că aplicația poate fi utilizată pentru a naviga offline, atunci când nu ai disponibilă o conexiune la internet. Acest lucru este posibil dacă mai întâi descarci hărțile de care ai nevoie, într-un moment când ai o conexiune activă la internet. În acest articol, îți vom arăta cum să utilizezi modul offline și cum poți descărca hărți, pentru a putea utiliza HERE Drive+ chiar dacă vei călători în zone fără acoperire mobilă sau atunci când nu vrei să utilizezi datele mobile. Să începem:

Cum descarci hărți utilizând Here Drive+

Pentru unii utilizatori este esențial să poată utiliza o aplicație de navigație fără o conexiune de date, mai ales atunci când planul de date poate costa destul de mult sau dacă trebuie să călătorească în zone fără acoperire mobilă. HERE Drive+ oferă posibilitatea pentru a utiliza aceasta aplicație nu doar online, ci și offline.

Înainte să pornești la drum, trebuie să te asiguri că ai descărcat harta potrivită. Asigură-te că ești conectat la o rețea Wi-Fi, deoarece hărțile au o dimensiune destul de mare. Pentru a descărca o nouă hartă, mergi la meniul principal al aplicației HERE Drive+ și apasă Setări.

Apoi, apasă Opțiuni hartă din lista de setări.

În ecranul Opțiuni hartă, apasă Gestionați hărțile.

Acum, apasă descărcați hărți noi.

Un ecran cu hărțile deja descărcate se va deschide. Apasă adăugați din meniul din partea de jos a ecranului.

Va trebui ca acum să selectezi un continent, o țară și, dacă este necesar, o regiune. Asteaptă ca harta să finalizeze descărcarea și apoi o vei putea utiliza offline.

Cum navighezi offline utilizând Here Drive+

Pentru a comuta între modul online și cel offline, mergi înapoi la meniul principal al aplicației și apasă Conexiune la internet.

Acum, dezactivează opțiunea Conex. la internet.

Ține minte că rezultatele căutărilor pe care le primești atunci când cauți o anumită destinație pot fi limitate în modul offline și unele funcții cum ar fi actualizările de trafic în timp real, au nevoie de o conexiune la internet pentru a funcționa.

Dacă alegi să navighezi în modul offline, HERE Drive+ , va afișa mereu această informație pe ecran, pentru fiecare rută pe care o urmezi.

Acum, mai rămâne doar să apeși butonul porniți și îți poți începe călătoria! :)

Concluzie

După cum ai observat, descărcarea hărților și utilizarea acestora pentru a naviga offline este destul de facilă, fără niciun fel de complicație, dacă utilizezi aplicația HERE Drive+. În acest fel vei putea să navighezi chiar dacă nu ai acoperire mobilă în zonele în care conduci și de asemenea vei putea economisi datele mobile. Dacă ai alte întrebări cu privire la această aplicație nu ezita să le împărtășești cu noi în comentariile de mai jos.