Descarcă o temă de Windows 7 & Windows 8 inspirată de Ubuntu 13.04

Îmi place că Ubuntu oferă fundaluri de desktop de o foarte bună calitate. Pare să fie singurul sistem de operare open-source care concurează din perspectiva asta (și nu numai) cu Windows. Pentru versiunea 13.04, echipa Canonical a organizat un concurs de fotografie și doar cele mai bune înscrieri au fost acceptate în versiunea finală a sistemului de operare. Rezultatul? Fundaluri de desktop superbe, ce merită incluse chiar și într-o temă pentru Windows 7 și Windows 8.

Tema Ubuntu 13.04 pentru Windows 7 și Windows 8

Sunt 15 fundaluri de desktop, la o rezoluție foarte bună și toate au fost incluse în temă. Chiar dacă nu ești fan Ubuntu, tot vei aprecia această colecție de fotografii.

Ubuntu 13.04 fundaluri de desktop, tema, download, Windows 7, Windows 8

Pentru a face tema și mai interesantă, am folosit o culoare asemănătoare cu cea din Ubuntu, pentru ferestrele din Windows. De asemenea, am inclus și o mică schemă de sunete, ce folosește suntele din Ubuntu.

Descărcați Tema inspirată de Ubuntu 13.04

Tema este disponibilă spre descărcare pe situl nostru: tema pentru Windows 7 și tema pentru Windows 8. Totuși, viteza de descărcare va fi mai mică, deoarece situl nostru este găzduit pe un server din Statele Unite ale Americii.

Dacă doriți și alte teme superbe de Windows, încercați-le pe cele recomandate mai jos.