Descărcați teme pentru Windows 7 inspirate de Windows 8 Release Preview

Din moment ce temele din Windows 8 nu sunt compatibile cu cele pentru Windows 7, ne-am gândit să revenim cu noi teme pentru Windows 7, inspirate de noul Windows 8 Release Preview. Prima temă include fundalurile pentru desktop din Windows 8 Release Preview, în timp ce cea de-a doua include imaginile de fundal folosite pentru ecranul de blocare.

Imaginile incluse în Temele Windows 8 Release Preview

Nu sunt decât câteva imagini noi incluse în Windows 8 Release Preview. Pe prima dintre acestea o veți remarca imediat ce deschideți desktop-ul.

tema, desktop, windows 8

O altă imagine nouă este cea folosită implicit pentru ecranul de blocare. Părerea mea este că aceasta este cea mai bună imagine inclusă în noul Windows 8 Release Preview.

tema, desktop, windows 8

Mai jos puteți vedea o captură de ecran cu toate fundalurile incluse în tema Desktop.

tema, desktop, windows 8

Următoarea captură conține fundalurile incluse în tema Ecran de blocare.

tema, desktop, windows 8

Ambele teme au fost personalizate astfel încât să arate cât mai asemănător posibil cu interfața Windows 8 Release Preview. Veți observa că transparența Aero este mai puțin vizibilă și că accentul este pus pe culori mai solide.

Descărcați Temele Windows 8 Release Preview pentru Windows 7

Aceasta este legătura de descărcare pentru prima temă și aceasta este pentru cea de-a doua temă.

Concluzii

Sper că vă vor plăcea aceste teme. Dacă vă aflați în căutarea de noi teme pentru Windows 7, nu ezitați să încercați și recomandările noastre de mai jos.