Despre Digital Citizen

Echipa Digital Citizen

Recunoaștem cât de mult viața noastră este influențată de tehnologie și cât de dificil este să o înțelegi. Suntem aici ca să te ajutăm să devii productiv(ă), să te distrezi și să ai o experiență digitală sigură și sănătoasă.

Suntem o echipă mică și independentă, care oferă conținut zilnic sub brandul Digital Citizen. Nu avem afilieri speciale și ne finanțăm munca prin reclame, marketing afiliat, conținut promoțional și alte mijloace. Suntem o echipă distribuită geografic. O parte dintre noi suntem în București dar avem colegi și în alte orașe. Din echipa noastră fac parte:

  • Ciprian Rusen - co-fondator și editor șef. Scrie tutoriale despre o diversitate largă de subiecte, precum și recenzii. El stabilește și politica editorială a saitului.

  • Daniel Părchișanu - co-fondator. Împreună cu Ciprian, se ocupă de modelul de business, monetizare, parteneriatele cu diverse companii, etc. 

  • Codruț Neagu - editor senior. Scrie tutoriale despre o diversitate largă de subiecte, precum și recenzii. De asemenea, Codruț contribuie și la politica editorială a saitului.

  • Diana Ann Roe - editor. Scrie articole în principal despre Windows și macOS. Ca tipuri de conținut, se concentrează pe ghiduri pas cu pas și recenzii.

  • Ana-Maria Crainic - social-media manager. Se ocupă de campaniile noastre de promovare pe Facebook și alte rețele sociale.

Date de trafic

Puteți vedea evoluția traficului nostru mergând la saitul t5.ro, aici.