Despre Digital Citizen

Echipa Digital Citizen

Brandul Digital Citizen este deținut de Citizen Media SRL, cu sediul în Bușteni, Județul Prahova, Str. Telecabinei Nr 54.

Suntem o echipă mică și independentă, care oferă conținut zilnic. Ne finanțăm munca prin reclame, marketing afiliat, conținut promoțional și alte mijloace. Din echipa noastră fac parte:

  • Ciprian Rusen - co-fondator și editor șef. Scrie tutoriale despre o diversitate largă de subiecte, precum și recenzii. El stabilește și politica editorială a saitului.

  • Codruț Neagu - editor senior. Scrie tutoriale despre o diversitate largă de subiecte, precum și recenzii. De asemenea, Codruț contribuie și la politica editorială a saitului.

  • Diana Ann Roe - editor. Scrie articole în principal despre Windows, Android și macOS. Ca tipuri de conținut, se concentrează în principal pe ghiduri pas cu pas.

Recunoaștem cât de mult viața noastră este influențată de tehnologie și cât de dificil este să o înțelegi. Suntem aici ca să te ajutăm să devii productiv(ă), să te distrezi și să ai o experiență digitală sigură și sănătoasă.

Date de trafic

Puteți vedea evoluția traficului nostru mergând la saitul t5.ro, aici.