Ce ne pregătește eMAG pentru Black Friday 2019?

15 noiembrie este data celui de-al nouălea Black Friday organizat de eMAG, care te așteaptă cu cele mai multe promoții din anul acesta. De Black Friday 2019, eMAG îți oferă peste 3,5 milioane de produse din toate categoriile, reduceri totale în valoare de 270 de milioane de lei și oferte inedite, cum ar fi bilete de avion, cafele de la Starbucks și chiar un Ferrari. Dar veștile bune nu se opresc aici. Arătând încă o dată că își ia în serios rolul de Amazon al României, eMAG a anunțat investiții atât în curierat, cât și în IT, pentru a asigura clienților o experiență cât mai bună și mai rapidă. Află cum s-a pregătit compania pentru Black Friday 2019 și de ce oferte poți profita la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului:

Ce găsești la reducere de Black Friday 2019

Pentru a satisface nevoile celor 89% din români care așteaptă cu nerăbdare Black Friday, eMAG și cei 8000 de comercianți din Marketplace oferă în 2019 cea mai variată gamă de produse de până acum: 3.500.000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei. Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, consideră că "Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping" și retailerul este pregătit să le ofere "o experiență memorabilă [...] cu o ofertă foarte variată și surprize pe parcursul întregii zile" atât clienților fideli, cât și celor peste 60.000 de români care se estimează că vor comanda pentru prima dată online de pe eMAG.ro și din aplicația de mobil.

Ca și în anii precedenți, oferta eMAG este impresionantă pentru pasionații de tehnologie. Găsești reduceri la 120.000 de smartphone-uri, 70.000 de televizoare, cu oferte bune la cele cu diagonale mari, și 22.000 de laptopuri, cum ar fi Lenovo Ideapad S145-15AST, cu procesor AMD A4 9125 la frecvența de 2,60 GHz, care este vândut la doar 499,99 lei.

Lenovo Ideapad S145-15AST

În plus, poți alege între 21.000 de frigidere, 15.000 de mașini de spălat, 200.000 de electrocasnice mici, 300.000 de produse fashion, 150.000 de parfumuri și cosmetice, 400.000 de jocuri și jucării, 200.000 de anvelope, 40.000 de produse pentru casă și grădină și 50.000 de articole și echipament sportiv.

După cum ne-a obișnuit în anii precedenți, eMAG a pregătit și produse speciale. În premieră, vedeta absolută și cel mai scump produs al ofertei este un autoturism Ferrari GTC4 Lusso, cu o reducere de 45.000 euro (de la 308.000 euro la 263.000 euro).

Ferrari GTC4 Lusso face parte din oferta Black Friday 2019

Poți găsi și alte produse inedite, de la vouchere pentru bilete de avion, închiriere de mașini, servicii taxi și car sharing, la oferta "2 cafele la preț de 1" de la Starbucks. Categoria de produse speciale include și: auto-moto, bilete la concerte, festivaluri, evenimente sportive și parcuri de distracții, experiențe inedite (cum ar fi zborul cu balonul), servicii medicale, abonamente Vodafone, monede și lingouri de aur, ceasuri și bijuterii de lux și pachete turistice în 15 țări.

Interesul pare să fie mare anul acesta și comenzile totale sunt așteptate să atingă 500 de milioane de lei.

Cum s-a pregătit eMAG pentru Black Friday 2019

Deși ne-a obișnuit deja cu Black Friday, echipa eMAG nu se oprește din a inova, continuând să se focuseze pe îmbunătățirea experienței clienților. 3 milioane de euro au fost investiți în servere, servicii de hosting, cloud și dezvoltare, astfel încât clienții să poată beneficia de o experiență foarte bună de navigare și căutare pe site în ziua de 15 noiembrie. eMAG și-a îndreptat atenția și asupra celei mai mari probleme din 2018, serviciile de curierat, și a lucrat cu firmele responsabile, cu scopul de a dezvolta semnificativ ecosistemul de livrare. Investiția în centre logistice, mașini, tehnologie și easybox depășește 30 de milioane de euro, iar eMAG își propune ca 70% dintre comenzile de Black Friday să fie expediate în primele cinci zile, iar restul să fie livrate până pe 28 noiembrie. Spre deosebire de anii precedenți, se va lucra și în weekend ca să te poți bucura de produsele tale cât mai repede și să ai o experiență cât mai plăcută. Poți fie să folosești serviciile de curierat FAN Courier și Sameday pentru a primi comenzile tale, fie să le ridici personal din cele 16 showroom-uri din întreaga țară, de la cele 625 de oficii Poșta Română sau din sertarele celor 250 de puncte de colectare easybox.

Ar mai fi de menționat și metodele flexibile de plată oferite, care permit clienților să achite produsele dorite în până la 40 de rate fără dobândă. Cardurile de cumpărături eMAG Raiffeisen Bank solicitate în ziua de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de RON.

Ai de gând să profiți de Black Friday 2019?

Pentru eMAG, Black Friday este o investiție în achiziția de clienți și în schimbarea mentalității când vine vorba de cumpărăturile online, dar pentru clienți este o ocazie unică de a achiziționa produse la prețuri foarte avantajoase. Anul trecut la Black Friday, cele 500 de console Xbox One Slim 1TB s-au vândut într-un minut și așteptăm cu nerăbdare surprizele pe care ni le-au pregătit Iulian Stanciu și echipa eMAG în 2019. Tu ai de gând să îți cumperi ceva? Pe ce ai pus ochii? Suntem curioși ce își doresc cititorii noștri, deci lasă-ne un comentariu mai jos.

Descoperă: Divertisment Blog Știri
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează