Ești bun în software development? Nu ai vrea să fii speaker?

Lucrezi în software development ori ai un prieten sau un coleg care-i foarte bun la asta? Dacă da, ar trebui să încerci evenimentul I T.A.K.E. Unconference. Este un eveniment internațional, care mixează sesiuni tradiționale, cum ar fi prezentări și ateliere, cu sesiuni deschise unde poți profita de cunonștințele și experiența celor care participă la eveniment. Organizatorii au dat drumul la înregistrările pentru speakeri și, dacă ești o persoană cu expertiză în domeniu, ar trebui să aplici. Iată cum:

Evenimentul I T.A.K.E Unconference 2016

Evenimentul I T.A.K.E Unconference este despre tehnologie și oameni care lucrează în dezvoltarea de aplicații. Nu este doar pentru programatori ci și pentru oameni care au alte roluri în procesul de dezvoltare de software, cum ar fi arhitectură software, testare, securitate, analiză de business, big data, șamd. A patra ediție a acestui eveniment va avea loc în București pe 19-20 Mai 2016. Evenimentul este deschis specialiștilor din întreaga lume și are o audiență internațională cât și mulți speakeri din alte țări.

I T.A.K.E. Unconference include sesiuni practice, prezentări și discuții libere despre ultimele trenduri, bune practici în dezvoltarea de software și despre cele mai noi unelte și tehnologii. Dacă vreți să aflați mai multe despre eveniment, precum și despre evenimentele trecute, citiți această pagină.

Speakeri confirmați

Deși procesul de recrutare de speakeri nu este încheiat, până acum au fost confirmați doi speakeri de calibru: James Shore și Rachel Davies. Amândoi sunt experți recunoscuți la nivel internațional, care lucrează de mulți ani în domeniul dezvoltării de software și au scris cărți despre dezvoltarea de software folosind metodologii Agile.

Fii speaker la I T.A.K.E Unconference 2016

Dacă ești un profesionist care lucrează în domeniul dezvoltării de software, în oricare dintre tipurile de roluri menționate mai devreme, nu ezita să te înscrii ca speaker la eveniment. Poți face asta până pe 22 Decembrie.

Dacă știi pe cineva care merită să fie speaker la acest eveniment, nu ezita să îi trimiți acest anunț.