Fixează locațiile favorite din Here Drive+ pe ecranul Start al Windows Phone

Dacă obișnuiești să conduci destul de des către o anumită destinație, fixarea locației pe ecranul de Start îți poate fi utilă . În acest fel, nu va trebui să cauți de fiecare dată locația respectivă și tot procesul de căutare al unei rute va fi mai rapid. Din fericire, Here Drive+ pentru Windows Phone îți permite să faci acest lucru și, în acest articol, îți vom arăta cum. Să începem:

Cum se fixează locațiile favorite la ecranul de Start

Pentru început este necesar să adaugi locația ta la Preferințe. Pentru a realiza acest lucru, deschide Here Drive+ și apasă Setați destinația din meniul principal.

Tastează adresa locului în caseta de text și selectează una din sugestiile afișate.

Acum, va apărea o hartă cu locația, iar mai jos va fi afișată distanța către aceasta. Glisează la stânga sau la dreapta pentru a găsi locații cu nume similar.

Apoi, în loc să apeși conduceți la, apasă butonul în formă de stea din colțul din dreapta al meniului din partea de jos a ecranului și locația va salvată în Preferințe.

Pentru a vizualiza locațiile favorite, mergi la meniul principal și apasă Preferințe.

Va fi afișată o listă conținând toate locurile tale favorite. Apasă lung pe locația pe care dorești să o fixezi pe ecranul de Start și apasă fixare pe ecranul Start, din meniul care va apărea.

Locația va fi acum fixată pe ecranul de Start. Dacă apeși pe locația fixată, aplicația vă găsi automat o rută către aceasta.

Acum, poți să continui și să urmezi indicațiile de orientare primite de la Here Drive+ sau, dacă vrei să îți personalizezi ruta, poți urma pașii din acest articol: Cum folosești navigarea vocală în Here Drive+ pentru Windows Phone.

Concluzie

După cum ai văzut în acest ghid, fixarea locațiilor pe ecranul de Start este destul de simplă. Acum vei avea acces rapid la locațiile către care conduci frecvent. Dacă îți place această aplicație, nu ezita să îți împărtășești opinia cu noi în comentariile de mai jos. Dacă vrei să afli mai multe, poți să citești și celelalte articole ale noastre despre aplicația Here Drive+.