Imaginează-ți ce poți face cu o vopsea pe care poți scrie cu marker-ul

Imaginează-ți ce poți face cu o vopsea pe care poți scrie cu marker-ul

Escreo este un start-up din B ulgaria pe care l-am cunoscut la conferința How To Web 2016, ce a avut loc la începutul lunii noiembrie. Sunt o echipă tânără care tocmai s-a lansat pe piața românească cu un produs inovator și interesant: vopseaua pe care poți scrie cu marker-ul, fără a lăsa urme care nu pot fi șterse. Află cum funcționează o astfel de vopsea și cum poate fi folosită în mod creativ, din aceasta prezentare:

Reclamă

Ce poți face cu o vopsea pe care poți scrie pentru ca apoi să ștergi totul cu beretele?

Vopseaua Escreo îți permite să scrii cu carioca pe perete, oricând dorești și, după aceea, să ștergi totul cu buretele, iar peretele să redevină curat, ca și cum nimeni nu a scris nimic pe el. O idee simplă, care poate fi folosită în foarte multe moduri:

  • Într-o grădiniță, astfel încât copiii pot desena pe perete oricând, orice, fără ca asta să reprezinte o problemă. Astfel, se poate transforma clasa într-un spațiu și mai creativ decât de obicei.
  • În camera copiilor, pentru ca părinții să nu mai aibă dureri de cap când băiatul sau fetița lor se apucă să deseneze ceea ce-și imaginează, pe perete.
  • În spații de business, pentru a elimina nevoia pentru tablele de scris ori flipchart-uri
  • În spații de conferințe, pentru sesiunile unde se face brainstorming împreună cu participanții la eveniment
  • În afaceri mici precum cafenele ori restaurante, unde este nevoie să scrii meniul și să-l actualizezi în mod regulat

Pentru a îți face o idee mai bună despre cum funcționează, aruncă o privire peste clipul de mai jos:

Ce ne oferă Escreo?

Escreo oferă nu doar vopseaua ci și accesorii precum markerele cu care se poate scrie pe perete, bureții pentru ștergerea peretelui, spray-ul pentru curățarea peretelui de urme și o pânză de curățare din microfibră. De asemenea, compania poate oferi și serviciul de aplicare al vopselei care poate include și moduri creative cum ar fi pereți cu brand-ul companiei tale ori zone semnalate vizual, pentru ca să fie evident oricui că aici se poate scrie pe perete.

Dacă vrei să afli mai multe despre portofoliul de produse și servicii, precum și costurile aferente, mergi la pagina oficială Escreo.

Descoperă: Productivitate Blog Știri