Soluțiile digitale care vor fi prezentate la IMWorld 2017

Soluțiile digitale care vor fi prezentate la IMWorld 2017

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World are loc în 4 și 5 octombrie, la Romexpo și reunește peste 140 de vorbitori, pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & e-Commerce, Marketing & Innovation Stage și Security Stage. Acestora le corespund patru zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale. Află detalii despre o parte dintre soluțiile digitale care vor fi prezentate la această conferință:

Reclamă

Companii, produse și servicii care vor fi prezente la IMWorld 2017

Telekom vine la IMWorld 2017 cu un stand dedicat soluțiilor digitale pentru orașele inteligente. Vor fi prezentate echipamente precum stâlpi multifuncționali inteligenți ori mobilier urban inteligent. Proiectele de tip Smart City sunt răspunsul la cele mai multe dintre provocările aglomerărilor urbane și Telekom dorește să demonstreze beneficiile lor, pentru a vedea ce impact pozitiv pot avea în marile orașe din România.

Cegeka România prezintă o soluție de Machine Learning, care folosește drone pentru a detecta, număra și recunoaște obiecte, folosind un algoritm programat să identifice date și să realizeze predicții pe baza datelor înregistrate. De asemenea, compania va prezenta o tehnologie alternativă pentru moneda electronică (Bitcoin). Tehnologia se numește Blockchain și este folosită în proiecte care permit tranzacții financiare rapide și cu un grad ridicat de securitate.

SYSWIN SOLUTIONS vine la IMWorld 2017 cu soluții inovatoare bazate pe IoT (Internet of Things) și comunicații M2M (Machine to machine). Compania va prezenta următoarele produse:

  • Smart Air - un produs de monitorizare a aerului interior și exterior. Acesta contribuie la îmbunătățirea stilului de viață prin corectarea automată a nivelului poluării, eliminarea compușilor dăunători și prevenirea riscului de explozie și incendiu.

  • SysAgria - un sistem de monitorizare a aerului și solului în contextul specific al diferitelor tipuri de culturi agricole. Acesta minimizează atribuțiile și riscurile specifice agriculturii, prin prevenirea bolilor plantelor și a acțiunii dăunătorilor, realizarea unor previziuni precise pentru tratamente și însămânțare, administrarea eficientă a resurselor și acționarea directă a instalațiilor aferente culturilor.

  • SysTraffic - un sistem pentru descongestionarea traficului urban. Acesta contribuie direct și indirect la îmbunătățirea mediului înconjurător și a stilului de viață, reducând timpul petrecut în trafic, riscurile aferente ambuteiajelor (stres, accidente) și nivelul poluării din orașe.

The Digital Box este o companie Europeană cu multă experință în dezvoltarea și implementarea de soluții mobile și digitale. Compania va prezenta, la IMWorld 2017, următoarele produse:

  • ADA ChatBot Builder - simplifică crearea roboților de chat personalizați și alimentați cu inteligență artificială. Aceștia sunt concepuți pentru a atrage utilizatorii în conversații și pentru generarea de conversii online. Acești "asistenți virtuali" reacționează în funcție de întrebările primite, completând sau substituind activitatea umană, având disponibilitatea de a răspunde clienților 24 de ore din 24.

  • SMS Ads - o soluție pay-per-click pentru lumea publicității prin SMS, prin care clienții trimit gratuit SMS-uri, plătind doar pentru rezultatele conversiei. Sistemul de plată este bazat pe rezultatele individuale, obținute de fiecare campanie prin SMS. Se oferă un sistem integrat ce prevede urmărirea fiecărei acțiuni întreprinsă de utilizator, atribuirea de punctaje de calitate pentru interacțiunile care au loc și personalizarea mesajelor pe baza criteriilor de profilare din baza de date folosită de client.

  • MovieTelling - un sistem de editare video creat pentru creșterea implicării clienților prin conținut video, utilizând cea mai nouă soluție integrată pentru editarea de imagini video

    verticale. Videoclipurile verticale (9:16) se dovedesc a fi instrumentul preferat de utilizatori datorită folosirii rețelelor de socializare pe smartphone-uri în poziție verticală.

Reclamă

Compania SoftOne vine la Internet & Mobile World 2017 pentru a susține inovația în sectorul de business cel mai important pentru Romania: zona de IMM-uri. Compania va demonstra că soluțiile de ERP (Enterprise Resource Planning) și CRM (Customer Relationship Management), mobile și în cloud, sunt indispensabile oricărui business sănătos. Aplicațiile Soft 1 Cloud ERP, Soft 1 Cloud CRM și Soft1 360 vor fi disponibile pentru testare la standul SoftOne de la IMWorld 2017, în zona SMBs & Enterprise Solutions.

IMWorld 2017
IMWorld 2017

ETA2U prezintă la IMWorld 2017, în premieră, un produs inovator românesc - aflat în curs de brevetare. Acesta este un sistem care asigură monitorizarea în timp real a utilajelor de producţie. Este neinvaziv şi universal aplicabil, oferă informaţii dinamice referitor la starea curentă a utilajelor, precum şi eficienţa şi performanţa acestora pe intervale de timp. Acest produs este proaspăt ieşit din laboratoarele de cercetare-inovare şi adresează nevoile crescânde ale celor ce implementează sisteme de producţie "Just in Time". Dacă ai nevoie să-ți planifici producția având în vedere capacitatea şi resursele disponibile, supravegherea în

timp real a încărcării utilajelor şi a performanţei de producţie devine o muncă laborioasă şi

consumatoare de timp. Această problemă se rezolvă cu "ZAX Sense", un sistem format din dispozitive electronice și o aplicaţie, create și implementate de ETA2U.

Află mai multe despre IMWorld 2017 și cumpără-ți bilete

Dacă vrei să afli mai multe despre conferința IMWorld 2017, ce vorbitori participă, cât costă biletele și cum le poți cumpăra beneficiind de un discount, citește acest articol: Internet & Mobile World 2017: Ce este, când are loc, cine vorbește și de unde îți iei bilete?

De asemenea, dacă vrei să afli cum câștigi un abonament gratuit Digital Starter Pass, citește acest articol: Abonează-te la Digital Citizen și primești un abonament la IMWorld 2017.

Descoperă: Productivitate Blog Știri