Internet & Mobile World 2017: Ce este, când are loc, cine vorbește și de unde îți iei bilete?

Internet & Mobile World 2017: Ce este, când are loc, cine vorbește și de unde îți iei bilete?

Anul acesta suntem parteneri media la expo-conferința IMWorld 2017. Nu numai că vom fi prezenți la eveniment, dar transmitem informații despre el până la data la care va avea loc cât și pe parcursul acestuia. Dacă vrei să afli ce aduce nou IMWorld 2017, de ce merită să participi, cine vorbește la eveniment, de unde îți poți lua bilete cu reducere ori cum poți câștiga un bilet gratuit, citește acest articol:

Reclamă

Ce este IMWorld și când are loc ediția din 2017?

IMWorld sau Internet & Mobile World este cea mai mare expo-conferință Business to Business pentru IT și soluții digitale din sudul și estul Europei. Evenimentul este organizat de echipa Universum Events, iar scopul este de a sprijini mediul de business din România în adoparea digitalizării în toate industriile, pentru a crește eficiența și productivitatea. În România sunt multe zone de business care se găsesc într-o fază incipientă a digitalizării, iar la IMWorld au ocazia s[ afle informații și să interacționeze cu cele mai noi soluții și trenduri din domeniu. De asemenea, evenimentul este și un foarte bun prilej de networking, în care poți cunoaște ușor specialiști din toate domeniile participante la eveniment.

Anul acesta are loc cea de-a șasea ediție a IMWorld, în perioada 4 - 5 octombrie 2017.

Internet & Mobile World 2017, IMWorld 2017

Unde are loc IMWorld 2017?

IMWorld 2017 are loc la Pavilionul Central din Romexpo, de pe Bulevardul Mărăști, Nr. 65 - 67, Sector 1, București. Evenimentul începe în ambele zile la ora 9:45. Poți vedea agenda fiecărei zile, aici.

Structura IMWorld 2017

Expo-conferința este structurată pe scene și zone expoziționale, astfel:

  • 6 scene cu peste 120 de sesiuni susținute de aproximativ 130 de vorbitori locali și internaționali. Dintre acestea una este scena principală, iar alte cinci sunt specializate pe următoarele domenii de interes: Marketing & Innovation Stage; Digital & e-Commerce Stage; SMBs & Enterprise Solutions Stage; Developers Stage și Security Stage.
  • 4 zone expoziționale cu 130 de companii care vor prezenta aproximativ 2300 de soluții digitale. Lista companiilor care au stand la IMWorld 2017 se găsește aici.
  • 25 de industrii vor fi prezente la eveniment.
Reclamă

Sunt așteptați peste 8500 de vizitatori interesați de soluții digitale și aplicarea lor în mediul de business din care fac parte. Poți vedea modul în care vor fi organizate scenele, în graficul de mai jos.

Internet & Mobile World 2017, IMWorld 2017

Dacă vrei să afli o parte dintre produsele și serviciile care vor fi prezentate la eveniment, citește acest articol: IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale care vor fi prezentate la eveniment.

Cine vorbește la IMWorld 2017?

Vorbitorii care participă la eveniment sunt atât din alte țări cât și specialiști locali. Aceștia lucrează la companii de prestigiu precum: Google, Microsoft, Waze, IBM, Konica Minolta, Hazelcast, Red Hat, Hyperloop, The Digital Box, Telekom și multe altele.

Internet & Mobile World 2017, IMWorld 2017

Iată câțiva dintre vorbitorii care vor fi prezenți la eveniment:

  • Neil Harbisson este prima persoană din lume care a fost recunoscută oficial de autorități ca fiind un cyborg. Dacă vrei să afli mai multe despre el și de ce vine la IMWorld 2017, citește acest articol: Primul cyborg atestat de autorități vine în București, la IMWorld 2017.
  • Pasionații de publicitate, comunicare și alte industrii conexe au ocazia de a îl întâlni pe celebrul speaker Italian Sergio Spaccavento, un multitalentat director de creație, copywriter, scenarist de cinema, TV & radio și un maestru al advertising-ului. El va urca pe scena Marketing Innovation, unde va susține o conferință cu tema: "Sexul vinde, dar umorul o face mai bine".
  • Christian Rangen este consultant de strategie și inovare, autor, antreprenor și lector al școlii de afaceri norvegiene. El oferă consultanță în materie de strategie, transformare, creștere și inovație atât profesioniștilor în business, cât și start-up-urilor. Christian Rangen va vorbi despre "Inovarea rapidă în lumea digitală", oferind publicului soluții și instrumente care să maximizeze eforturile inovării, venind cu exemple de bună practică din industrii precum energie, finanțe, construcții, retail și IT.
  • Nicoletta Iacobacci este Ethics HyperLeader la Hyperloop Transportation Technologies, compania americană care a dezvoltat sistemul de transport Hyperloop, conceput de Elon Musk. Nicoletta are peste 25 de ani de experiență în new media, jurnalism și broadcasting digital. Sesiunea ei va avea ca subiect "Tehnologiile exponențiale și impactul pozitiv/negativ pe care-l au în societate". Un alt subiect dezbătut la IMWorld 2017 va fi VR-AR-MR, adică Realitate Virtuală, Realitate Augumentată și Realitate Mixtă.
  • Thomas Barta este autor, consultant și specialist în marketing, cu o experiență internațională impresionantă. El va vorbi pe scena din București despre provocările moderne din lumea marketing-ului și skill-urile necesare unui lider de marketing.
  • Alex Soto este Inginer Senior Software la Red Hat, arhitect de software, specializat în tehnologii enterprise și automatizarea testării pe platforma Java. Cu o experiență de peste un deceniu în Java, Alex Soto va susține o conferință pe tema "Testing for Unicorns".
  • Rowan Merewood este Senior Developer Advocate la Google. El va susține, pe scena principală, o sesiune despre noi tehnologii precum Google AMP și Progressive Web Apps și impactul acestora asupra internetului.

Pentru a vedea cine altcineva vorbește pe scenele din cadrul IMWorld 2017, mergi aici.

De unde îmi iau bilete la IMWorld 2017? Cum primesc un discount de 15%? Dar unul gratuit?

Organizatorii oferă cinci tipuri de bilete, cu preț variabil, în funcție de domeniile care te interesează, scenele și subiectele la care vrei acces. Prețurile biletelor încep de la 15 Euro de persoană și pot ajunge la 248 Euro. Găsești detalii despre fiecare tip de bilet și metodele de achiziție, aici: Bilete IMWorld. Cititorii Digital Citizen România primesc un cod de reducere de 15% la achiziția oricărui bilet. Mergi la pagina de înregistrare de la IMWorld 2017, alege abonamentul dorit, oferă-ți acordul pentru condițiile de participare la eveniment și apasă "Continue to Registration". După ce îți introduci datele de autentificare, activează codul de discount DGC15AN. Astfel, vei plăti cu 15% mai puțin pentru bilet.

Deoarece suntem parteneri media la eveniment, avem privilegiul de a acorda un număr de bilete gratuite abonaților noștri. Dacă vrei să afli cum poți primit gratuit un bilet Digital Starter Pass, citește acest articol: Abonează-te la Digital Citizen și primești un abonament la IMWorld 2017. Numărul de bilete gratuite disponibile este limitat și se dau pe principiul: "primul venit, primul servit".

Tu vii la IMWorld 2017? La ce sesiuni vrei să participi?

Echipa noastră va fi prezentă la eveniment și va discuta cu cei prezenți. Tu ți-ai luat bilet? La ce sesiuni vrei să participi? De asemenea, ne putem întâlni și face cunoștință și altfel decât în mod digital. Tot ce trebuie să faci este să ne dai un semn.

Descoperă: Productivitate Blog Știri