La East European Comic Con 2016 se lansează primul joc Harap Alb

La East European Comic Con 2016 se lansează primul joc Harap Alb

Astăzi am vizitat East European Comic Con 2016 și, pe lângă lansări de routere wireless meseriașe am descoperit și lansări de jocuri noi, inspirate de povești românești precum Harap Alb. Pe deasupra, am avut și fericirea de a fi primul cumpărător al jocului Harap Alb Continuă! Și, pentru că-s generos din fire, am și un cadou pentru voi, la finalul acestui articol. Citește-l și află de ce-i foarte tare East European Comic Con 2016, cum este jocul Harap Alb Continuă! și cum poți câștiga un mic cadou:

Reclamă

NOTĂ: Am încheiat concursul de la finalul acestui articol și am extras câștigătorul. Derulează la finalul articolului pentru a afla cine este.

Sunt primul cumpărător al jocului Harap Alb Continuă!

Unul dintre puținele plusuri ale meseriei de blogger (este asta o meserie?) este faptul că ai acces VIP la unele evenimente, lansări de produse ș.a.m.d. Pe scurt, pentru că-s blogger, am intrat la East European Comic Con cu puțin mai devreme decât publicul larg și-am putut să mă plimb în liniște printre standuri, să văd ce are de oferit această nouă ediție, cât încă nu era puzderie de oameni. Nu știu voi cum sunteți dar eu sunt fan al revistei Harap Alb Continuă! și al întregului ecosistem creat în jurul acestei reviste. Am devorat primele 10 numere, le-am cumpărat și pe majoritatea celor ce-au urmat și, de fiecare dată când am ocazia, susțin ceea ce fac oamenii din acea echipă. Plimbându-mă curios printre standuri, am dat de un stand la care organizatorii se jucau un joc de cărți cu… Harap Alb! Mă uit lung la ei, ei se uită la mine și... o tipă faină din echipa lor mă vede și mă invită la un joc. Ne jucăm, pierd în doi timpi și trei mișcări, dar îmi place jocul. Și-i spun: "Vreau să-l cumpăr!" Doar 39 de lei iar dacă iei 2, al treilea este gratis. "Bun!" zic și cumpăr unul. Spre stupoarea mea, aflu că sunt primul om care a cumpărat jocul și că este lansat acum, în premieră, la East European Comic Con 2016. Știu că nu mă credeți, așa că am și-o poză făcută de organizatori, ca să fiu mai veridic. 🙂

Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!
Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!

Mi se pare din ce mai tare acest East European Comic Con. Anul ăsta avem lansări de jocuri, de routere wireless, cosplay, fantasy, mult merch de cumpărat, tone de concursuri și, nu știu dacă vă vine să credeți, dar până și Armata Română este prezentă la eveniment, cu arme și echipament militar pe bune. Divaghez, așa că hai să revenim la Harap Alb!

Reclamă

Jocul HAC!

Jocul Harap Alb Continuă! sau HAC!, este o adaptare realizată de echipa cutia.ro (Facebook-ul lor este aici!) a jocului Love Letter. Jocul are 12 pietre Neris și 16 cărți cu personaje din universul Harap Alb. Bineînțeles, cele mai tari personaje sunt Mara și Harap Alb.

Personajele încearcă să-l ajute ori să-l încurce pe Harap Alb să obțină pietrele Neris, pentru a deschide portalul zeiței Neris și a salva lumea de monștrii lui Ziraxes și de magii imperiali. Jocul este pentru doi până la patru jucători și durează maxim 30 de minute. Dacă sunteți doi, puteți termina un joc chiar și în 5 minute. Jocul este unul de risc, deducție logică și noroc. Deși am pierdut în testul meu de la East European Comic Con, mi-a plăcut și vi-l recomand și vouă.

Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!
Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!

Joacă-te HAC! la East European Comic Con 2016

Dacă nu ai planuri pentru weekend-ul ăsta sau chiar dacă ai, schimbă-le și mergi la East European Comic Con 2016. Odată ajuns acolo, treci pe la standul HAC!, încearcă jocul și cumpără-l dacă-ți place. Echipele de la cutia.ro și Harap Alb Continuă! îți vor fi recunoscătoare. În plus, te așteaptă și ceva distracție!

Fii primul om care câștigă jocul HAC!

Pentru că sunt o fire generoasă și-mi place să împart premierele cu cititorii noștri, vreau să dăm un exemplar al jocului. Cel care-l va câștiga va fi primul om care câștigă jocul HAC!. Eu sunt primul cumpărător (țeapă pentru mine căci eu chiar am dat bani pe el :)) iar unul dintre voi va fi primul care-l primește gratis, doar pentru că este cool și citește Digital Citizen România.

Ca să ai o șansă de a-l câștiga, dă share pe Facebook la articolul ăsta și trimite-ne un mail cu un screenshot (captură de ecran pe limba română) al postării tale. Trimite mail-ul pe adresa contact [@] digitalcitizen [punct] ro. Fă asta până luni, 30 Mai 2016. Pe 31 Mai 2016 vom anunța fericitul câștigător și-l vom contacta pentru a își primi premiul.

Câștigătorul este…

Am încheiat concursul așa cum am promis. S-au înscris patru participanți pe care îi puteți vedea în tabelul de mai jos.

Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!
Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!

Câștigătorul ales de serviciul random.org, care generează numere aleatoare este Călina Komjatszegi.

Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!
Harap Alb, joc, carti, Harap Alb Continua!, HAC!

O vom contacta pe e-mail pentru ca să își poată primi premiul. Le mulțumim tuturor participanților care s-au înscris la această tombolă.

Descoperă: Divertisment Blog Știri