Lumia 950 - Cea mai bună ofertă pentru un smartphone de Black Friday 2016?

Vrei să îți cumperi un smartphone nou de Black Friday 2016? Vrei să găsești un model performant, cu o cameră foto foarte bună, la un preț foarte accesibil? Lumia 950 - modelul de top din ecosistemul Windows 10 Mobile, este acum la un preț de doar 1229 lei. Imaginează-ți un telefon care la începutul anului se vindea cu 2500-2700 de lei, cu hardware și o cameră foto demne de un telefon premium, la un preț imbatabil. De unde-ți poți cumpăra Lumia 950 la ofertă și de ce să-ți cumperi acest telefon?

Lumia 950 - La prețuri foarte mici

Cel.ro își desfășoară deja campania de Black Friday 2016 și au la ofertă Lumia 950 la doar 1229 de lei. Smartphone-ul de top cu Windows 10 Mobile la un preț mid-range? Atunci când a fost lansat, acest telefon costa 2700 de lei, iar vara asta se găsea la aproximativ 1800-2000 de lei.

Îl poți cumpăra de la Cel.ro cu doar 1229 de lei, la fel și de la MarketOnline , magazin care face acum parte din același grup cu Cel.ro.

La evoMAG se găsește la 1449 de lei iar la eMAG la 1519.99 lei. Cel mai probabil, în ziua de Black Friday (18 Noiembrie 2016) și aceste magazine îl vor vinde la un preț similar cu Cel.ro.

High-end-ul cu Windows 10 Mobile la preț mid-range? Cum este posibil?

Motivul principal pentru care beneficiem de o reducere atât de mare pentru un model high end al Microsoft este că, încet dar sigur, Microsoft se retrage de pe piața consumer când vine vorba de smartphone-uri. Drept urmare își epuizează stocurile cu telefoanele Lumia peste tot în lume și, pentru a face asta cât mai repede, au scăzut masiv prețurile.

De ce să-mi cumpăr Lumia 950 dacă Microsoft se retrage de pe piața consumer?

În primul rând, retragerea Microsoft de pe segmentul consumer nu înseamnă că Windows 10 Mobile va înceta să evolueze ori să mai existe. Dimpotrivă, sistemul de operare este în continuă dezvoltare și vom avea o nouă actualizare majoră în primăvara anului viitor. Microsoft a decis să se focuseze pe segmentul business, unde va continua să vândă Lumia 950 și Lumia 950 XL, alături de smartphone-urile dezvoltate de parteneri precum HP și al său HP Elite x3.

Drept urmare, se vor dezvolta noi versiuni de Windows 10 Mobile și utilizatorii de Lumia 950 vor avea un telefon care va fi actualizat în mod regulat.

De asemenea, la un preț foarte accesibil, vor avea acces la hardware high-end:

  • Un procesor cu șase nuclee Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808
  • Un ecran de foarte bună calitate la rezoluție 2K
  • O cameră foto excelentă care concurează de la egal la egal cu cea de pe iPhone și Samsung Galaxy
  • Spațiu de stocare generos care poate fi extins cu un card microSD

Atunci când a fost lansat, Lumia 950 nu a primit recenzii foarte pozitive deoarece sistemul de operare încă nu era terminat și avea multe bug-uri, iar prețul era foarte ridicat. Între timp, sistemul de operare este mult mai bine finisat și majoritatea problemelor semnalate în review-ul nostru au dispărut.

De asemenea, la prețul pe care-l are astăzi, nu vei găsi un smartphone mai rapid, cu o cameră mai bună decât Lumia 950. Astăzi, acest smartphone reprezintă o ofertă pe care nu o poți ignora.