A fost anunțat Microsoft 365 pentru companii, pachet care include atât Windows cât și Office

A fost anunțat Microsoft 365 pentru companii, pachet care include atât Windows cât și Office

În cadrul conferinței Microsoft Inspire, care a avut loc în perioada 10-13 Iulie 2017, în Washington D.C., Microsoft a anunțat multe noutăți pentru mediul de business. Una dintre cele mai interesante vești este că începând din vara asta, Microsoft va oferi noi abonamente pentru companii de toate mărimile, numite Microsoft 365. Acestea îmbină beneficiile utilizării de abonamente Office 365 cu Windows 10, astfel:

Reclamă

Ce este Microsoft 365?

Este un serviciu pe bază de abonament prin care companiile pot cumpăra Office 365 și Windows 10 pentru calculatoarele și dispozitivele pe care le folosesc în rețeaua lor. Microsoft oferă două astfel de abonamente: Microsoft 365 Business și Microsoft 365 Enterprise.

Microsoft 365
Microsoft 365

Abonamentul Microsoft 365 Business este destinat companiilor mici și mijlocii și va fi lansat începând cu 2 August 2017. Acesta include următoarele:

  • Office pentru calculatoare, tablete și telefoane
  • 1 TO spațiu de stocare în cloud pentru fiecare utilizator
  • Serviciu de e-mail și calendar
  • Serviciu pentru întâlniri online, video conferință, mesagerie instantanee ș.a.m.d.
  • Un spațiu de lucru Microsoft Teams
  • O consolă de administrare pentru toți utilizatorii incluși în abonament
  • Serviciul Windows AutoPilot pentru configurarea calculatoarelor companiei
  • Un serviciu de distribuție automatizată pentru Office pe toate sistemele din rețeaua companiei
  • Un serviciu de securitate, monitorizare și administrare pentru toate calculatoarele și sistemele din rețea
Reclamă

Numărul maxim de utilizatori pentru Microsoft 365 Business este de 300 de utilizatori iar prețul este de aproximativ 20 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator.

Microsoft 365 Enterprise este disponibil în două abonamente cu prețuri și facilități diferite, care includ, pe lângă facilitățile oferite de Microsoft 365 Business, produse și servicii precum SharePoint, Microsoft Advanced Threat Analytics, Azure Active Directory, Microsoft Intune și multe alte unelte utile în mediul Enterprise. Microsoft 365 Enterprise va fi disponibil începând cu 1 August 2017, iar prețul va varia în funcție de client și nevoile acestuia.

Câți utilizatori de Windows și Office 365 are Microsoft?

Noile abonamente vin să completeze succesul înregistrat de Microsoft cu abonamentele Office 365, care au peste 100 de milioane de utilizatori activi și cu Windows 10, care este instalat pe mai mult de 500 de milioane de dispozitive.

Ce părere ai despre noile abonamente Microsoft 365?

Acum că știi mai multe despre noile abonamente, spune-ne părerea ta. Sunt noile abonamente o alegere interesantă pentru compania ta? Ce crezi despre strategia de preț pentru Office 365 Business?

Sursa: https://blogs.office.com/en-us/2017/07/10/introducing-microsoft-365/

Descoperă: Productivitate Blog Știri Windows