4 Motive pentru care merită să vii la Microsoft Summit și 10% discount

4 Motive pentru care merită să vii la Microsoft Summit și 10% discount

Pe 4 și pe 5 noiembrie, la Palatul Parlamentului, va avea loc a treia ediție a evenimentului Microsoft Summit - cel mai mare eveniment de tehnologie organizat de Microsoft pentru partenerii săi locali și regionali. Iată motivele pentru care se merită să mergeți la acest eveniment și cum puteți să primiți un discount de 10%:

Reclamă
Microsoft Summit 2015
Microsoft Summit 2015

1. Fii la curent cu ultimele noutăți din ecosistemul Microsoft

La Microsoft Summit veți afla mai multe despre ce face Microsoft și ce noutăți au de oferit. Ce produse au fost lansate, cu ce vin nou, cum se folosesc într-un mod productiv și sigur.

De asemenea, veți afla cum sunt folosite soluțiile și serviciile Microsoft de companii precum Orange România ori Zitec.

2. Descoperă ultimele trenduri

Microsoft Summit include pe agendă și multe sesiuni în care se discută cele mai noi trenduri din lumea de business cât și din tehnologie. Nu se va vorbi doar despre ce face Microsoft ci și despre ce fac alte companii. De exemplu, veți putea afla despre viziunea Uber și cum folosesc datele pe care le au în sistemelor lor informatice pentru a se extinde în piețe noi. Aflați cum arată spațiul de lucru al viitorului, în viziunea Orange ori cum s-a schimbat implicarea Microsoft în lumea open-source din ultimii ani și ce impact a avut.

Reclamă

3. Networking cu profesioniști de calibru

Microsoft Summit reprezintă o oportunitate de networking excelentă. Nu numai că veți cunoaște alți profesioniști în audiența acestui eveniment, dar veți putea discuta cu oamenii care vor ține sesiuni. Dacă ne uităm pe agendă, vedem profesioniști faimoși la nivel local dar și personalități de calibru internațional, cum ar fi:

  1. Don Grantham - Președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est.
  2. Jean-Francois Fallacher - CEO-ul Orange România.
  3. Kostas Loukas - CEO-ul Microsoft România.
  4. Rob Khazzam - General Manager la Uber pentru Europa Centrală.
  5. Kraig Brockschmidt - Senior Content Developer la Microsoft, în Statele Unite și unul din programatorii uneltelor de bază incluse în Windows.

Lista de vorbitori este foarte lungă și include oameni de business, profesioniști IT și dezvoltatori de software. Găsiți mai multe detalii despre persoanele care vor ține sesiuni la acest eveniment, mergând la această adresă.

4. Vă puteți întâlni cu echipa Digital Citizen

Echipa noastră va fi parteneră media a acestui eveniment. Vom fi prezenți pentru a discuta cu persoanele care țin sesiuni la acest eveniment, pentru a scrie despre cele mai interesante idei și sesiuni dar și pentru a ne întâlni cu cititorii care sunt interesați să interacționeze cu noi. Dacă veți participa la Microsoft Summit , dați-ne un semn și haideți să stabilim o întâlnire. Ne va face mare plăcere să facem cunoștință cu voi.

Înscrie-te cu discount 10% până pe 25 Octombrie

Dacă sunteți interesați de eveniment, puteți să vă înscrieți și să primiți 10% reducere, dacă folosiți codul: EV-115-9635-3933.

Codul este valabil până pe 25 Octombrie, inclusiv. Nu va mai funcționa după această dată, așa că nu ezitați să vă înscrieți la această adresă , cât mai repede.

Descoperă: Divertisment Blog Știri