Ne-am înscris la Crosul IT-iștilor de pe 23 iunie. Aleargă cu noi!

Ne-am înscris la Crosul IT-iștilor de pe 23 iunie. Aleargă cu noi!

Sub deviza "log out, shut down, go run!" InfoDesign și F-Secure organizează în București, ediția a cincea a Crosului IT-iștilor. Evenimentul este destinat pasionaților de tehnologie și mișcare, care vor să se dezmorțească într-o dimineață de vară, participând la o competiție sportivă. Află când va avea loc crosul, cum te înscrii în mod gratuit și cursele la care poți participa, din această știre:

Reclamă

Înscrie-te la Crosul IT-iștilor 5.0. Eveniment deschis pasionaților de mișcare și tehnologie

Crosul IT-istilor
Crosul IT-istilor

Pe 23 iunie 2018, Crosul IT-iștilor va avea loc în Parcul Tineretului din București. Evenimentul este dedicat în principal persoanelor care activează în domeniul IT sau studenți la facultăți cu profil IT (Cibernetică, Automatică, Electronică sau Mate-info). Anul acesta, echipa organizatoare vrea să lărgească invitația la eveniment și către pasionații de mișcare, indiferent de domeniul în care profesează. Dacă vrei să fii un exemplu pentru comunitatea IT-iștilor, nu ezita să te înscrii.

Crosul IT-știlor oferă două curse celor care se înscriu:

  • cursa Hobby, de 3 km, care constă într-un tur complet al lacului din Parcul Tineretului
  • cursa Expert, de 6 km, care constă în două ture complete în jurul lacului.

Detalii despre logistică, condițiile de înscriere și programul evenimentului se găsesc la această pagină: Crosul IT-iștilor.

Întâlnește-te cu echipa Digital Citizen la Crosul IT-iștilor

Dacă ești curios cum a fost la ediția de anul trecut, vezi sumarul video de mai jos.

Nouă ne-a plăcut ce-am văzut așa că am decis să ne înscriem împreună cu câțiva prieteni. Dacă vrei să ne întâlnim și să interacționăm, înscrie-te la eveniment și dă-ne un semn pe Facebook ori prin formularul de contact al saitului nostru. Hai să alergăm împreună și să stăm de vorbă.

Descoperă: Sănătate Blog Știri