Ne luăm vacanță și vă dorim Crăciun Fericit!

Salutare dragi cititori. Aceasta este ultima noastră postare din 2014 și vrem să împărtășim cu voi câteva detalii despre povestea noastră. De asemenea, vrem să vă spunem câteva din noutățile cu care vom veni pe parcursul lui 2015 și, nu în ultimul rând, să vă transmitem gândurile noastre de bine.

Vă mulțumim!

În primul rând, vrem să vă mulțumim că ne citiți. 2014 a fost un an excelent pentru noi, cu foarte multă creștere și realizări de care suntem mândri. Iată câteva din realizările noastre:

  • La finalul lui 2013 eram o echipă de 4 oameni și acum suntem una de 11 oameni.
  • În 2013 am publicat, în medie, 23 de articole pe lună iar în 2014 am publicat 30 de articole pe lună.
  • În 2013 nu aveam niciun partener pe piața locală, acum avem 5 companii cu care lucrăm îndeaproape, cea mai importantă dintre ele fiind ASUS România.
  • La începutul lui 2014 saitul nostru primea 23.000 de vizite pe lună iar în ultima lună a anului a primit 50.000.
  • În Aprilie am devenit primul Microsoft MVP - Windows Consumer Expert din România.

Ce urmează în 2015?

Avem multe lucruri în planificare pentru 2015. Unele dintre ele le vom împărtăși cu voi pe parcursul anului. Ce vă putem spune acum, este că:

  • Vom face un redesign complet al saitului, ce va arăta mai bine și va merge mai bine pe toate tipurile de dispozitive, de la smartphone-uri și tablete, la ecrane cu rezoluții foarte mari.
  • Vom crește echipa și vom recruta noi editori.
  • Vom extinde conținutul oferit și vom intra în zone unde vrem să fim pionieri pe piața locală. De exemplu, am început deja o nouă serie de articole despre Sănătate, aplicații și dispozitive care îți pot îmbunătăți sănătatea și stilul de viață.

Vă dorim Crăciun Fericit!

Ne vom întoarece la începutul lui 2015 cu noi articole pentru voi. Până atunci vom lua o pauză. Vrem să ne bucurăm de câteva zile liniștite și să petrecem timp de calitate cu familiile și prietenii noștri.

Vă dorim să aveți un Crăciun Fericit! și un 2015 pe placul vostru. Să ne revedem cu bine!

Happy New Year 2015 Friend Wishes, Quotes, Images