Neffos X1 și X1 Max - Noi smartphone-uri mid-range la prețuri interesante

Neffos X1 și X1 Max - Noi smartphone-uri mid-range la prețuri interesante

TP-Link lansează în România două noi smartphone-uri cu prețuri accesibile, un design plăcut și caracteristici interesante: Neffos X1 și Neffos X1 Max. Primul este deja disponibil în rețeaua QuickMobile, la un preț de 899,90 lei iar cel de-al doilea va fi lansat până la finele acestui trimestru. Iată ce au de oferit aceste două smartphone-uri într-o piață cu o concurență foarte ridicată:

Reclamă

Ce oferă Neffos X1 Max?

Neffos X1, TP-Link
Neffos X1, TP-Link

Neffox X1 Max este un smartphone de 5,5 inci, cu o rezoluție a ecranului de 1920x1080 pixeli și o densitate de 403,4 ppi. Procesorul este unul cu opt nuclee, MediaTek Helio P10 la frecvența de 2 GHz. Telefonul poate avea 3 GO de memorie RAM și 32 GO spațiu de stocare sau 4 GO de RAM și 64 GO spațiu de stocare. Neffox X1 Max este un Dual-SIM Dual Standby și oferă suport și pentru folosirea de carduri MicroSD. Ne place faptul că TP-Link a decis să ofere suport pentru rețelele wireless dual-band care folosesc standardul 802.11ac, facilitate mai rar întâlnită la smartphone-urile cu prețuri accesibile.

Neffox X1 Max are o cameră principală de 13 Megapixeli, cu senzor Sony IMX258 și focus rapid. Camera secundară are 5 Megapixeli. Acesta vine și cu un senzor de amprentă care te ajută să-ți deblochezi telefonul în doar 0,2 secunde. Capacitatea bateriei este destul de generoasă (3000 mAh), aceasta beneficiind și de tehnologia de fast charging (încărcare rapidă). Design-ul este unul plăcut, minimalist și modern, așa cum se vede și în pozele din această știre. El este oferit în două versiuni de culoare: gri metalizat și auriu. Prețul său recomandat va fi de 1099 lei, respectiv 1399 lei, în funcție de câtă memorie și spațiu de stocare dorești să ai.

Reclamă

În ceea ce privește partea software, Neffox X1 Max vine cu Android 6.0 Marshmallow, iar compania ne-a confirmat că au în lucru și o actualizare la Android 7, planificată pentru finalul anului 2017.

Dacă vrei să afli mai multe despre specificațiile oficiale ale acestui model, vezi pagina TP-Link Neffos X1 Max.

Neffos X1, TP-Link
Neffos X1, TP-Link

Neffos X1 - Ce este diferit față de Neffos X1 Max?

Diferențele dintre Neffos X1 și X1 Max sunt relativ minore:

  • Neffos X1 este mai mic, având un ecran de 5 inci, la aceeași rezoluție ca fratele său mai mare
  • Capacitatea bateriei este de 2250 mAh
  • Neffos X1 nu oferă încărcare rapidă
  • Cea mai performantă configurație are 3 GO de memorie RAM și 32 GO spațiu de stocare iar cea mai ieftină are 2 GO de RAM și 16 GO spațiu de stocare
  • Prețul mult mai accesibil, de 899.90 lei, respectiv 999 lei
  • Neffos X1 poate fi cumpărat deja, de la QuickMobile.

Care este prima voastră impresie despre aceste smartphone-uri?

Vom testa smartphone-urile Neffos X1 și vom veni cu recenzii complete despre ce au de oferit aceste dispozitive. Până atunci, care este prima voastră impresie, bazată pe fotografiile și caracteristicile publicate până acum?

Descoperă: Smartphone Android Blog Știri