Networking de calitate, la How to Web 2016, cu aplicația How to Web Meet

Networking de calitate, la How to Web 2016, cu aplicația How to Web Meet

Echipa care organizează conferința How to Web 2016 , pe 1 și 2 noiembrie, la Teatrul Național din București, a lansat o nouă versiune a aplicației How to Web Meet , prin care participanții la eveniment pot face networking de calitate, pot fi la curent cu agenda evenimentului, sălile în care se desfășoară fiecare sesiune, profilele vorbitorilor ș.a.m.d. Dacă ești interesat de eveniment citește acest articol pentru a afla de ce să-ți instalezi aplicația How to Web Meet și cum îți poate fi aceasta utilă pe parcursul evenimentului.

Reclamă

Instalează-ți aplicația How to Web Meet

Aplicația este disponibilă acum în AppStore (pentru utilizatorii de iPhone) și Google Play (pentru utilizatorii de Android) , iar participanții la conferință vor primi individual datele de acces. Odată primite detaliile de acces, te poți autentifica la aplicație și-ți poți completa profilul de participant la conferință.

How to Web Meet, How to Web 2016
How to Web Meet, How to Web 2016

Profilul tău este accesibil celorlalți participanți, care vor primi recomandări de persoane cu care să facă cunoștință, în funcție de interese. Astfel, va fi mai ușor să faci networking de calitate pe parcursul evenimentului.

Reclamă

Evenimentul How to Web aduce împreună antreprenori în tehnologie (30% dintre participanți), executivi (15%), programatori și manageri de produs (25%), marketeri (15%), investitori (10%) și pasionați de tehnologie (5%) din peste 18 țări.

Alte facilități includ informații despre agenda evenimentului, orele și sălile în care se desfășoară fiecare sesiune.

How to Web Meet, How to Web 2016
How to Web Meet, How to Web 2016

De asemenea, poți afla informații utile despre fiecare vorbitor și poți accesa foarte rapid, din aplicație, CV-ul de pe LinkedIn ori datele de contact din social media.

How to Web Meet, How to Web 2016
How to Web Meet, How to Web 2016

How to Web continuă și seara

Experiența How to Web 2016 continuă și după încheierea programului oficial al conferinței, în Centrul Vechi al Bucureștiului. În serile de 1 și 2 noiembrie, participanții sunt invitați să interacționeze într-un cadru informal, la cocktailuri care vor încheia fiecare zi a conferinței în Interbelic Victoriei , respectiv Journey Pub . Detalii sunt disponibile pe saitul conferinței.

V ii la How to Web 2016?

Tu ți-ai luat bilet la How to Web 2016? Ce sesiune te interesează cel mai mult și ce fel de oameni vrei să cunoști în cadrul conferinței?

Descoperă: Divertisment Blog Știri