Nokia revine pe piața smartphone-urilor din România. Este deja în oferta Vodafone!

Nokia revine pe piața smartphone-urilor din România. Este deja în oferta Vodafone!

Nokia revine luna aceasta pe piața smartphone-urilor din România cu trei modele: Nokia 6, Nokia 5 și Nokia 3. Primele două vor fi disponibile în România începând cu 26 iunie 2017 iar Nokia 3 va fi disponibil începând cu 19 iunie 2017, el fiind inclus și în portofoliul Vodafone România. Află mai multe despre aceste telefoane și prețul la care vor fi lansate, din această știre:

Reclamă

Nokia revine cu smartphone-urile Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3 și telefonul Nokia 3310

Nokia, smartphone, Android
Nokia, smartphone, Android

Nokia revine pe piața din România cu smartphone-uri low end și mid-range, cu prețuri care variază între 699 de lei și 1119 lei. Acestea au design simplu, plăcut la vedere și configurații hardware competitive pentru segmentul de preț din care fac parte. O caracteristică care le face să iasă în evidență în mod pozitiv este că au instalată cu cea mai nouă versiune de Android, în versiunea oferită de Google, fără bloatware și actualizări lente. Nokia ne promite că vor oferi cea mai "la-zi" experiență posibilă și că vor prelua în scurt timp actualizările oferite de Google. Pentru un smartphone low-end precum Nokia 3, asta reprezintă un atu foarte important, deoarece smartphone-urile low-end tind să fie ignorate de producători când vine vorba de actualizări regulate.

Nokia 6 are un corp monobloc foarte plăcut, care ne aduce aminte de Nokia Lumia 930

HMD Global, compania care găzduiește telefoanele Nokia, încearcă să readucă în prim plan principiile de design clasice brandului Nokia. Cel mai reprezentativ model din acest punct de vedere este noul Nokia 6.

Reclamă

Corpul monobloc al terminalului este tăiat dintr-un bloc compact de aluminiu serie 6000 şi se potrivește celor care îşi doresc un telefon robust și performant pentru divertisment. Design-ul său exterior ne-a adus aminte de Lumia 930, un smartphone pe care noi l-am apreciat atunci când a fost lansat.

Nokia, smartphone, Android
Nokia, smartphone, Android

Nokia 6 smartphone are un ecran IPS LCD de 5.5 inci, cu o rezoluție Full HD și desitate a pixelilor de 403 ppi. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 430 cu opt nuclee, la frecvența de 1.4 GHz. Acest model are și 3 GO de memorie RAM și spațiu de stocare de 32 GO care poate fi extins cu un card microSD. Bateria integrată are o capacitate de 3000 mAh.

Dacă vrei să afli mai multe despre caracteristicile hardware ale acestui telefon, mergi la această pagină: Nokia 6.

Nokia 3 este inclus în portofoliul Vodafone România

Vodafone Romania introduce în oferta sa de terminale smartphone-ul Nokia 3. Acesta are un ecran IPS LCD de 5" cu o rezoluție de 1280x720 pixeli. Procesorul folosit este un MediaTek MT6737 cu patru nuclee la 1.3 GHz, memoria RAM este de 2 GO iar spațiul de stocare disponibil este de 16 GO. Dacă vrei să afli mai multe despre caracteristicile hardware ale acestui telefon, mergi la această pagină: Nokia 3.

În exclusivitate, Vodafone este singurul operator din țară care oferă clienților posibilitatea de a achiziționa versiunea Copper White a smartphone-ului Nokia 3 produs de HMD Global.

Începând cu 19 iunie 2017, clienții pot achiziționa Nokia 3 la un preț de 149 de euro, fără abonament, din magazinele Vodafone din toată țara, din magazinul online și din magazinele partenerilor.

Ce părere ai despre noua gamă de smartphone-uri Nokia?

Ne place faptul că HMD Global își dă silința de a crea telefoane care respectă principiile de design ale brandului Nokia și apreciam că vor să ofere o experiență Android curată, sigură și mereu actualizată. Înainte de a închide această știre, suntem curioși să aflăm părerea ta: Tu ce crezi despre noile terminale? Ți-ai cumpăra un smartphone Nokia cu Android 7 Nougat?

Descoperă: Smartphone Android Blog Știri