Oferte de Black Friday 2017 LIVE

Oferte de Black Friday 2017 LIVE

A început deja Black Friday 2017, ocazie cu care am început să vizităm o parte dintre magazinele online participante din România, în căutarea celor mai bune oferte. eMAG, care are cele mai mari vânzări de Black Friday, va începe evenimentul vineri, cel mai probabil pe la 7-8 dimineața. Majoritatea celorlalte magazine și-au lansat însă deja campaniile, iar unele dintre ele se află deja în febra reducerilor de câteva zile. În acest articol îți spunem care sunt cele mai interesante oferte pentru produse electronice pe care le găsim pe piața online românească în perioada Black Friday. Iată ce oferte interesante sunt disponibile chiar acum:

Reclamă

Black Friday la eMAG - începe pe 17 Noiembrie

eMAG este cel mai mare magazin online din România și are multe oferte demne de luat în considerare. Mai jos poți să găsești câteva dintre ofertele pe care le au anunțat până la acest moment. Iată o parte din ofertele care vor fi disponibile de Black Friday 2017:

Black Friday la evoMAG - Black Friday a început la miezul nopții

Și evoMAG a început campania de Black Friday de câtevaz zile. Ultima rundă va avea loc pe 17 Noiembrie. Până atunci, ei au afișat următoarele oferte:

Black Friday la Altex - Black Friday a început deja

Altex a avut deja câteva runde de reduceri în campania de Black Friday și astăzi a început ultima lor rundă. În acest moment, cele mai interesante reduceri din punctul nostru de vedere sunt următoarele:

Oferta Altex este cea mai interesantă la segmentul televizoare. Am văzut următoarele reduceri foarte semnificative:

Descoperă: Divertisment Blog Știri