Sponsorizat de

Personalizează-ți telefonul ASUS ZenFone cu teme sau imagini gratuite, în 3 pași

Smartphone-urile din seria ASUS ZenFone 3 vin cu o aplicație care-ți permite să personalizezi cu ușurință modul în care arată interfața de utilizare din Android. Spune adio aceleiași teme plictisitoare și aceleiași imagini de fundal pe smartphone-ul tău. În doar trei pași poți să instalezi o nouă temă de Android ori o nouă imagine de fundal care-ți face telefonul să arate pe placul tău. Iată cum se folosește această aplicație:

Pasul 1: Pornește aplicația Teme (Themes)

Primul pas este să deschizi lista de aplicații, să găsești aplicația Teme (Themes) și să apeși pe scurtătura ei, pentru a o porni.

Pasul 2: Descoperă temele oferite pentru smartphone-ul tău ASUS ZenFone

Imediat ce deschizi aplicația, se deschide o listă de teme recomandate pentru tine. Ai la dispoziție foarte multe categorii de teme, inclusiv cele mai noi teme, teme gratuite ori cu plată.

Lista este foarte lungă și variată astfel încât oricine să-și poate găsi tema favorită, indiferent de gusturi.

Pasul 3: Instalează tema care îți place pentru smartphone-ul tău ASUS ZenFone

Când vezi pictograma unei teme care-ți place, apasă pe ea și se deschide o pagină unde poți vedea o descriere a temei precum și mai multe poze despre cum va arăta interfața de utilizare de pe ASUS ZenFone, după ce vei descărca și instala tema respectivă. Dacă-ți place ceea ce vezi, apasă butonul Descărcare (Download).

Dacă nu ai o conexiune la internet foarte lentă, tema se va descărca în câteva secunde pe telefonul tău. Pentru a o aplica în sistemul de operare Android, apasă butonul Aplicare toate (Apply all).

Tema va fi aplicată pe smartphone-ul tău ASUS ZenFone în câteva secunde.

Temele disponibile pentru ASUS ZenFone 3 sunt pentru toate gusturile

Lista de teme disponibile pentru ASUS ZenFone 3 este foarte lungă, cu foarte multe teme, de la jocuri la desene animate, la teme moderne potrivite unui mediu de business. Pentru a oferi o mostră a acestei diversități, mai jos poți vedea trei capturi de ecran cu teme diverse potrivite unei mame, unui copil ori unui adolescent pasionat de cosplay.

Poți descărca și imagini de fundal pentru smartphone-ul tău ASUS ZenFone

Aplicația Teme (Themes) include și o secțiune cu imagini de fundal care pot fi descărcate pe smartphone-ul tău. Astfel, poți păstra tema curentă a sistemului de operare Android și înlocui doar imaginea de fundal cu o alta care-ți place mai mult.

Spre deosebire de secțiunea cu teme pentru Android, cea cu imagini de fundal include doar conținut gratuit.

Care este tema ta favorită pentru ASUS ZenFone?

Deschide aplicația Teme (Themes), vezi ce teme și imagini de fundal sunt disponibile și încearcă-le pe cele care-ți atrag atenția iar, la final, spune-ne care este tema ta favorită pentru smartphone-ul tău ASUS ZenFone 3. S-ar putea să dorească și alți cititori să o încerce.