Sponsorizat de

Protejează-ți și personalizează-ți smartphone-ul ASUS Zenfone 3 cu husa Flip Cover

Unul dintre accesoriile cumpărate cel mai des pentru smartphone-urile noastre este husa de protecție. Din păcate, majoritatea huselor de pe piață nu arată foarte bine și îți urâțesc telefonul. Dacă ești posesorul unui ASUS ZenFone 3, poți încerca noile coperți Flip Cover, create special pentru acest smartphone. Acestea sunt ușoare, arată foarte bine și au facilități inteligente care oferă o experiență de utilizare mai plăcută și productivă decât husele tradiționale. Află cum arată un Flip Cover de la ASUS, ce beneficii îți oferă, de unde îl cumperi și cum se personalizează:

Cum arată și cât de grea este o husă ASUS Zenfone 3 Flip Cover?

Noi am primit o husă neagră și poți vedea în poza de mai jos cum arată atunci când este folosită cu un ASUS Zenfone 3 ZE552KL.

ASUS ne oferă husa Flip Cover și în versiunile albastră și aurie. Poți vedea cum arată cele două în poza de mai jos.

Husele sunt realizate dintr-un material din poliuretan moale și cântăresc doar 50 de grame, ceea ce le face ușoare și practice.

Ce beneficii îmi oferă husele ASUS Zenfone 3 Flip Cover?

Atunci când folosești o husă ZenFone 3 View Flip Cover pentru a-ți proteja smartphone-ul ASUS ZenFone 3, ai următoarele beneficii:

  • Îți protejează smartphone-ul de zgârieturi și amprente
  • Design-ul lor este unul elegant, spre deosebire de majoritatea huselor pentru smartphone-uri care, de obicei, diminuează din frumusețea dispozitivului pe care-l protejează
  • Îți permite să interacționezi cu telefonul fără să deschizi husa, prin cercul din partea de sus. Poți răspunde cu ușurință la apeluri, să vizionezi mesajele primite și alte informații utile
  • Poți configura ASUS ZenFone 3 View Flip Cover să-ți deblocheze automat smartphone-ul atunci când o deschizi, pentru a-ți folosi cât mai rapid telefonul când ai nevoie
  • Cercul din mijlocul husei poate fi personalizat astfel încât să arate într-un mod unic ție și să-ți prezinte doar informațiile și scurtăturile care te interesează

De unde-mi cumpăr un ASUS ZenFone 3 View Flip Cover?

Vei găsi ZenFone 3 View Flip Cover pentru toate modelele de ZenFone 3 care sunt vândute în România, la diverși retaileri, cum ar fi eMAG. La ei găsești următoarele huse: husa aurie pentru Zenfone 3 ZE552KL și Zenfone 3 ZE520KL (la 119.99 lei), husa albastră pentru Zenfone 3 ZE520KL și ZenFone 3 ZE552KL și husa neagră pentru ZenFone 3 ZE520KL.

Cum îmi personalizez husa ASUS Zenfone 3 Flip Cover?

După ce îți montezi husa Flip Cover pe smartphone, poți merge la ecranul de Setări (Settings) de pe ASUS ZenFone 3.

Acolo, în secțiunea Dispozitive (Device) , apasă pe ASUS Cover.

Aici vei găsi toate personalizările pe care le poți face pentru husa ta și modul în care interacționează cu telefonul tău. Poți alege să blochezi automat telefonul când închizi husa și să-l deblochezi când o deschizi.

De asemenea, poți alege o nouă temă pentru ceas și ai de ales între mai multe teme de ceas digital și analog. Majoritatea sunt foarte frumoas e .

De asemenea, poți alege ce vizualizări sunt afișate pe ecran atunci când husa este închisă, aplicațiile care au voie să afișeze notificări și timpul de inactivitate după care se închide ecranul, atunci când folosești husa.

Nu ezita să experimentezi cu toate setările disponibile pentru a îți personaliza husa astfel încât să arate totul așa cum vrei tu și să funcționeze într-un mod cât mai potrivit nevoilor tale.

Ai un ASUS ZenFone 3? Tu ți-ai cumpărat un Flip Cover?

La final, vrem să aflăm părerea ta despre husa Flip Cover. Ai un smartphone ASUS ZenFone 3? Ți-ai cumpărat un Flip Cover? Dacă da, cum îți place și care a fost experiența ta de până acum?