Sponsorizat de

Răspândește vestea despre Digital Citizen și câștigă cea mai bună soluție VPN

Este momentul pentru cel de-al doilea concurs cu premii care marchează transformarea saitului 7 Tutoriale în Digital Citizen . În cadrul său, oferim 10 licențe de CyberGhost Premium Plus, în valoare totală de 960 de Euro. Citește acest articol pentru a afla cum poți câștiga unul din cele 10 premii puse la bătaie:

Premiul - CyberGhost Premium Plus

CyberGhost este o companie care are sediul în România și oferă una dintre cele mai bune soluții VPN la nivel internațional. Am testat serviciile lor și ne-au plăcut foarte mult. Pentru a afla cât de bine merg și ce au de oferit, citiți această recenzie: Securitate pentru toți - Recenzie CyberGhost Premium.

CyberGhost s-au oferit să ne răsplătească cititorii cu cel mai scump serviciu al lor: CyberGhost Premium Plus, care permite utilizarea simultană a până la 5 dispozitive pe același cont. Aflați mai multe despre ce vă oferă acest plan și cât costă, aici. Câștigătorii vor putea folosi acest serviciu gratuit, timp de un an de zile de la data activării sale.

Ce ai de făcut pentru a câștiga? Data limită - 22 Septembrie

Tot ce trebuie să faci pentru a putea câștiga o licență CyberGhost este să dai share pe Facebook la acest concurs ori la orice alt articol de pe saitul Digital Citizen România. Fă o captură de ecran a acestui share și trimite-ne-o la adresa de e-mail: contact [@] digitalcitizen [punct] ro.

Cum vom alege câștigătorii?

Pe 23 Septembrie vom alege câștigătorii și îi vom anunța printr-o postare pe Digital Citizen. Premiile vor fi acordate printr-o tragere la sorți, cât se poate de aleatorie, folosind serviciul Random.org.