Recenzie încărcător de călătorie iClever 6-Port USB Travel Wall Charger

Rating

iClever este o companie care oferă, așa cum le place lor să spună, electronice cool. Unul dintre produsele lor cele mai noi este un încărcător USB de călătorie cu 6 porturi, alimentat de la priză. L-am testat și noi o vreme și vrem să vă împărtășim și vouă concluziile noastre.

Despachetarea încărcătorului iClever

Dispozitivul vine împachetat într-o cutie de carton cu elementele de branding specifice iClever. Partea frontală a cutiei ne arată o poză a dispozitivului și numele lui.

iClever, încărcător, călătorie, priza, alimentare, review, recenzie

Odată ce deschideți cutia veți găsi încărcătorul împreună cu un cablu de alimentare.

iClever, încărcător, călătorie, priza, alimentare, review, recenzie

Împreună cu încărcătorul și cablul de alimentare veți mai primi un mic ghid de utilizare.

iClever, încărcător, călătorie, priza, alimentare, review, recenzie

Specificații hardware

Încărcătorul are 6 porturi USB și poate fi alimentat de la rețeaua electrică la o tensiune între 100-240V cu o frecvență de 50-60Hz. Concret, asta înseamnă că-l puteți folosi aproape oriunde în lume. Curentul maxim oferit este de 1200mAh și scoate maximum 2,4A pe fiecare port.

iClever, încărcător, călătorie, priza, alimentare, review, recenzie

Încărcătorul este ușor de transportat, cântărind doar 180 de grame.

Partea cea mai interesantă este tehnologia încorporată SmartID, care ajută la detectarea automată a dispozitivelor conectate, optimizând energia trimisă către porturi, astfel încât dispozitivele conectate să se încarce la viteză optimă.

Experiența de utilizare

Încărcătorul este un gadget excelent pentru aceia dintre voi care călătoresc des cu multe gadgeturi și nu au destule prize la dispoziție.

Cel mai mare avantaj al încărcătorului iClever este faptul că nu mai aveți nevoie de 4-5 încărcătoare individuale, astfel putând să alimentați mai multe dispozitive direct de la o singură priză.

Încărcătorul pe care l-am testat noi a venit cu un cablu de alimentare cu ștecher Tip C. Fiind un încărcător de călătorie, noi considerăm că ar fi fost indicat ca pachetul să conțină și un adaptor universal pentru priză.

În timpul testelor am încărcat mai multe smartphone-uri și toate s-au încărcat în aceeași durată de timp în care s-ar fi încărcat direct la priză. Din punctul acesta de vedere, experiența de utilizare a fost excelentă.

Singurul punct oarecum negativ a fost natura ușor rigidă a porturilor USB. Lamelele sunt destul de rigide și după ce am conectat câte un dispozitiv în fiecare port, a trebuit să tragem destul de tare de cabluri ca să le deconectăm. Pe de altă parte, astfel aveți certitudinea că nu le veți deconecta din greșeală.

Per ansamblu, încărcătorul iClever este un produs de bună calitate, foarte bun pentru cei care călătoresc mult, însoțiți de multe gadgeturi. Noi îl recomandăm cu încredere!

Notă produs 4/5

Verdict

Încărcătorul cu 6 porturi iClever reduce nevoia de a transporta încărcătoare separate pentru fiecare dispozitiv electronic atunci când călătoriți. De asemenea, rezolvă problema numărului de prize prea mic, întâlnit uneori în camerele de hotel. Noi recomandăm încărcătorul tuturor celor care s-au găsit cel puțin o dată în situația de a avea prea multe cabluri și încărcătoare cu ei în vacanță.

Descoperă: Smartphone Recenzii
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează