Săptămânal despre Microsoft: Adio reporniri forțate în Windows 10 Creators Update

Săptămâna aceasta, Microsoft ne-au anunțat că, odată cu Windows 10 Creators Update, nu vom mai avea reporniri forțate ale sistemului de operare, pentru instalarea de actualizări. O veste excelentă, completată și de alte noutăți pe care le găsești în recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Creators Update rezolvă problema actualizărilor din Windows 10 - Procesul de actualizare din Windows 10 este cea mai frustrantă componentă a sistemului de operare, dar asta se va remedia odată cu lansarea Creators Update în Aprilie.

Microsoft nu mai oferă spațiu nelimitat în OneDrive - Microsoft au anunțat că renunță să mai ofere spațiu nelimitat în OneDrive, pe motiv că foarte mulți utilizatori stochează prea multe filme și seriale. Cel mai probabil, piratate.

Kit-urile de dezvoltare Windows Mixed Reality vor fi livrate de la finalul acestei luni - La finalul acestei luni vor începe să fie trimise primele kit-uri de dezvoltare pentru Mixed Reality ce includ o cască Acer și documentația necesară configurării sistemelor Windows 10 Insider Preview.

Porsche Design s-a apucat de alternative la Microsoft Surface Book - Nu sunt foarte multe proiecte în care se implică anual cei de la Porsche Design, dar se pare că în 2017 s-au apucat de PC-uri hibride.

Digital Citizen: Cele mai populare articole ale lunii

Iată cele mai populare articole publicate pe Digital Citizen România, în luna Februarie 2017:

Configurează-ți sistemul de la zero: cea mai bună ordine pentru a instala totul - Ai un calculator nou-nouț pe care trebuie să instalezi și să configurezi totul – pornind de la sistemul de operare, drivere, aplicații, plugin-uri, șamd? Trebuie să ștergi totul de pe un calculator "vechi" și să îl reinstalezi de la zero? Dacă răspunsul la oricare din aceste întrebări este da, atunci acest articol este pentru tine.

Cum îți infectezi PC-ul cu Windows navigând pe internet după lucruri gratuite - Iată cât de rapid îți infectezi calculatorul dacă cauți filme gratis pe internet și nu ai o soluție de securitate instalată.

Review Acer Aspire VX 15 - Redefinește raportul preț per performanță - O recenzie detaliată pentru un laptop care va deveni unul dintre cele mai populare modele ale anului 2017.