Săptămânal despre Microsoft: Află ce date are Microsoft despre tine!

Săptămâna aceasta, Microsoft a lansat un portal web unde-ți poți accesa toate datele personale pe care compania le deține despre tine. De asemenea, poți vedea și ce aplicații au acces la datele stocate în contul tău Microsoft. Este o idee bună care crește transparența dintre Microsoft și utilizatorii săi. Pentru mai multe detalii, dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Windows 10 vă salvează date private online, iar acum pot fi șterse - Istoricul căutărilor efectuate prin intermediul Bing este disponibil online, istoricul de navigare prin Microsoft Edge și istoricul locațiilor prin care v-ați perindat cu laptopul, smartphone-ul sau orice alt dispozitiv cu Windows 10.

Microsoft lansează nou build de Windows 10 Creators Update pentru PC în Insider Preview cu o listă imensă de noutăți! - Microsoft a lansat o nouă versiune de test pentru Windows 10 Creators Update, care aduce foarte multe noutăți care se vor găsi, din primăvară, în acest sistem de operare. Află ce aduce nou, din această știre.

Windows 10 include un nou tip de reclame: aplicații promovate - Una dintre schimbările mai puțin pozitive care vor veni odată cu Windows 10 Creators Update va fi și creșterea numărului de reclame incluse în sistemul de operare.

Windows 10 va oferi posibilitatea de a amâna update-uri şi instalări de driveri - Această modificare va ajunge în versiunea finală de Windows 10 în lunile următoare, lansată împreună cu Creators Update.

Ce s-a ales de brand-ul Lumia: 30 dolari pentru Lumia 435 - Strategia Microsoft de a folosi popularitatea de odinioară a brand-ului Lumia pentru a împinge în față sistemul de operare a fost una destul de nefericită. Acest articol de opinie ne spune de ce.